2011-03-12, 22:17
|
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA
Niestety większoś nie , tylko niektóre , zazwyczaj na stoiskach lub sklepach ze zdrową żywnością i jeszcze trzeba czytac na naklejkach.
Podobnie marchew, buraki,seler najlepiej tam kupowac.
|
na takim normalnym jogurcie (Bakoma) etykieta mówi że jest z mleka pasteryzowanego z dodatkiem kultur bakteryjnych - czyli to nie jest naturalnie ukwaszone, jak rozumiem? jakie firmy w takim razie robią naturalnie? znam Ekołukta, w takie coś celować czy jeszcze bardziej niszowe?
Cytat:
Napisane przez Spoora
Okna wychodzą tylko na jedną stronę?
Co ciekawe ja mam okna tylko na zachód i nie lubię za bardzo słońca  Ale w lato po południu jakoś tak strasznie nie narzekam, a też się nie mam gdzie schować 
|
na jedną i to południową, słońce mnie budzi świecąc po oczach i zostaje cały dzień, mieszkam tu od listopada więc nawet porządnej wiosny jeszcze nie było a już się daje we znaki
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
Kamenie gratulujemy chaty
Mówiłaś coś kiedyś o parapetówie? 
A tak serio, to chyba czas wyciągnąć warszawski wątek zlotowy.
|
1. 
2. a mówiłam jak już będę konkretyzować to też powiem
3. pewnie że czas 
Cytat:
Co dodajecie do sałatek z paluszkami pseudokrabowymi?
|
do mojej ulubionej - makaron sojowy, sos sojowy, ogórek zielony, koperek i majonez z jogurtem
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Moje życie właśnie się zmieniło- umiem ściągać z chomika!!!!
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-03-12 o 22:18
|
|
|