Moje ostatnie zakupy wyjątkowo udane:
Blender - u mnie o 10 w czwartek było dużo blenderów i cały stos patelni , nikt się nimi nie interesował- mam nadzieje że będzie dobrze się sprawował bo jeszcze go nie wypróbowałam
Zestawy książeczek dla dzieci - za tą cenę rewelacja, świetne zadania plastyczne i książeczki z pytaniami ja kupiłam wszystkie bo do pracy i jestem bardzo zadowolona
Kawa Pro Vita przeceniona na 5 zł jakoś porównywalna z firmową a cena dużo niższa
Dyfuzor kwiat wschodu - ładny delikatny zapach
zegarek za 15 zł ma z tej samej firmy już jeden 2 lata i dobrze się sprawuje, ten jest mały na szerszym lakierowanym czarnym pasku taki elegancki
Top chipsy słoneczne pomidorki w Tubie jedyne chipsy które mi smakują, nie są tłuste w smaku chociaż bardzo kaloryczne
Papier do kuchni w wielkiej rolce dobry i bardzo wydajny
Układanki drewniane za 8 zł - dobra jakość i moje ulubione rybki do łowienia - kupiłam na prezenty bo w pracy mam aż za dużo (takie same rybki kupowałam 3 lata temu z a13 zł i to było tanio - dzieci je kochają)
Kiśle błyskawiczne pakowane po 4
Poza tym standard: płyn Eden, ciemny chleb - żytni, ser żółty, serek wiejski, osełka, jogurty musli, wkładki i tampony, ketchup, parówki w mniejszym opakowaniu (nie mają MOM), salami w plasterkach, przecier pomidorowy, cukier puder, nektar bananowy i czarna porzeczka, zielona herbata malinowa, herbata Earl Grej, sok do rozcieńczania malinowy, tanie banany - wszystko dla biedronki (poza bananami oczywiście) i jestem zadowolona z jakości