Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 23:07   #737
diamondy
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII

Cytat:
Napisane przez amy Pokaż wiadomość
Moje ostatnie zakupy wyjątkowo udane:

Blender - u mnie o 10 w czwartek było dużo blenderów i cały stos patelni , nikt się nimi nie interesował- mam nadzieje że będzie dobrze się sprawował bo jeszcze go nie wypróbowałam

Zestawy książeczek dla dzieci - za tą cenę rewelacja, świetne zadania plastyczne i książeczki z pytaniami ja kupiłam wszystkie bo do pracy i jestem bardzo zadowolona

Kawa Pro Vita przeceniona na 5 zł jakoś porównywalna z firmową a cena dużo niższa

Dyfuzor kwiat wschodu - ładny delikatny zapach

zegarek za 15 zł ma z tej samej firmy już jeden 2 lata i dobrze się sprawuje, ten jest mały na szerszym lakierowanym czarnym pasku taki elegancki

Top chipsy słoneczne pomidorki w Tubie jedyne chipsy które mi smakują, nie są tłuste w smaku chociaż bardzo kaloryczne

Papier do kuchni w wielkiej rolce dobry i bardzo wydajny

Układanki drewniane za 8 zł - dobra jakość i moje ulubione rybki do łowienia - kupiłam na prezenty bo w pracy mam aż za dużo (takie same rybki kupowałam 3 lata temu z a13 zł i to było tanio - dzieci je kochają)

Kiśle błyskawiczne pakowane po 4

Poza tym standard: płyn Eden, ciemny chleb - żytni, ser żółty, serek wiejski, osełka, jogurty musli, wkładki i tampony, ketchup, parówki w mniejszym opakowaniu (nie mają MOM), salami w plasterkach, przecier pomidorowy, cukier puder, nektar bananowy i czarna porzeczka, zielona herbata malinowa, herbata Earl Grej, sok do rozcieńczania malinowy, tanie banany - wszystko dla biedronki (poza bananami oczywiście) i jestem zadowolona z jakości
byłabym wdzięczna za wypróbowanie blendera i wyczerpującą odpowiedź, bo zastanawiam się nad zakupem czy lepiej w B czy może na allegro

mmmm narobiłyście mi smaka na te produkty z Frosty, jutro ogarnę!

już niedługo mgr dietetyki

WYSZUKIWARKA NIE BOLI

mów mi .
diamondy jest offline Zgłoś do moderatora