Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 23:52   #71
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

witam w nowej części Soph ale się napracowałaś nad pierwszym postem

Dzisiaj korzystając z tak pięknej pogody, najpierw byłam z tż na spacerku a później trochę jeździliśmy na rowerach, matkooo jak mnie teraz du pa boli

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Jakie oglądacie seriale ? (:
nie oglądam wcale, bo zazwyczaj nie mam czasu

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
WRAZ z nowym wątkiem wnosze pozew o wprowadzenie na wątku "konstruktywnej" krytyki. Bo zobaczcie jak to jest: każda każdej słodzi a w głebi ducha widzi, że coś jest nie tak (mam nadzięję że wiecie o co chodzi tzn co mam na myśli). Nie jest to moje widzi misię ale spójrzcie.. jak mamy dążyć do idealnego wyglądu? Same nie zawsze widzimy wady, albo to że coś może źle wyglądać. I nie chodzi mi tu oto, aby każdy się krytykował tylko odrobina szczerości by sie przydała czasami
oczywiście popieram

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
heheh też tak myślę ja akurat wtedy dochodziłam do niego, bo pewnie jakbym była z nim to bym go odciągnęła, ale jak usłyszałam co mu powiedział i zobaczyłam tego "scenarzyste" to myślałam, że padnę ze śmiechu
swoją drogą to jak to jest, że tacy przyjeżdżają i blokują samochodami wejścia w bramach żeby nie można było przechodzić i to nie, że sam ten hotel tylko cały teren nawet już nie należący do hotelu, po którym normalni ludzie chodzą żeby np dojść do przystanku czy gdziekolwiek indziej no ale teraz Krzysio Ibisz dołączył do ekipy to dopiero się zacznie ochrona terenu, toż to prawdziwa gwiazda
hahaha
snow pytałaś się o utleniacz, i całkiem wypadło mi to z głowy jeszcze nie wiem jakim, poczytam na innych wątkach no przede wszystkim nie chciałabym efektu glonu na włosach, a że moje obecne wpadają w żołte to chyba nie powinnam mieć tego problemu, ale nie będę ryzykować i wezmę tą 7

Co noszę w torebce? Wszystko
telefon
kalendarzyk
portfel
pomadki do ust
krem do rąk
chusteczki higieniczne
klucze
lusterko
jakieś mini perfumy/ dezodorant
szczotkę
pilniczek