Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 11:16   #4256
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez lux_ Pokaż wiadomość
Przezprawie rok, nie jadłam nic smażonego, żadnych bułek makaronów ani nic. Moj dzien wyglądał tak, że jadłam same jabłka, warzywa na patelnie, jogurt naturalny, płatki owsiane na wodzie - dzień w dzień. Co drugi dzień fitness(zajęcia aerobik + siłownia). Owszem schudłam prawie 8 kg, później zaczełam Dukana (1,5 miesiąca ) schudłam kolejne 6 kg. Czyli w sumie koło 14kg. Wszystko to dlatego, że bylam drużbą na weselu i chciałam super wyglądać. Obiecywałam sobie, że nigdy w świecie nie wróce znowu do tego co było. I co - lato się zaczeło, wyjechałam na 2 tyg do Egiptu, żarcia dzień w dzień do bólu. Ale to nie było najgorsze, bo cały dzień na basenach więc nic prawie nie przytyłam. Ale wróciłam i całe lato jedna wielka impreza, grille, imprezy, babcia podtykajaca pod nos ciasta, słodycze, obiadki bo przecież jestem taka chuda. Zaczeło się jedzenia ziemniaków, kotletów, cokolwiek można wymarzyć. I zamiast przejść spokojnie 3 fazę i 4, to ja odpłynełam. Poszłam znowu na studia i już nie mogłam zacząć tego Naszego kochanego Dukana, cały czas zaczynałam i szybko kończyłam, bo tu cos wypadło, a tu coś i do tak do tej pory Strasznie tego żałuję, jestem zdeterminowana i teraz się nie poddam!

ja też
oj,tym razem się uda!!!!!!!