2011-03-13, 11:24
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: RYWALIZAJCA - kto więcej do wakacji
Cytat:
Napisane przez Bukairyjek
Adka ja też mam wagę za 30 zł z biedronki i działa normalnie  to kwesta tego gdzie ja ustawisz, na różnych podłogach inaczej pokzuje (np na dywanie bedziesz lżejsza niż na płytkach) ważne, żeby stała w jednym miejscu, a jak mimo to bedzie pokazywać inaczej- wymień ją.
Chocolate ja Ciebie kojarze z MM- kiedyś wstawiałaś tam swoje dzieła o ile dobrze pamietam  gratuluje tych 11 kg
Ja myślę, że rywalizacja w tej kwestii nie jest zła, pod warunkiem, że ma sie swój rozum... przecież jestem na tyle rozsądna, żeby nie robić czegoś za wszelką cenę, nie poświęcę swojego zdrowia, tylko po to, aby być na pierwszym miejscu. uważam to za pewien sposób mobilizacji, której ostatnio mi brakuje. 
|
Zgadza się, działam na MM, teraz może i nie wstawiam, ale nadal wiernie podpatruje dziewczyny dziękuję
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Chloestic
Gratuluje!!! bardzo ladny spadek wagi! stosujesz Dukana? ja sie wlasnie nad nia zastanawiam 
|
Dziękuję Tak, to zasługa Dukana. Jeśli nie masz przeciwskazań zdrowotnych, to nie ma się nad czym zastanawiać
|
|