2011-03-13, 11:24
|
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Napisane przez Miciel

mają fajny tylko czarny kolor, ale ciasteczko nie smakuje kakaem, a nadzienie nie jest waniliowe, tylko po prostu słodkie - jak cukrowy zając
---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------
a różne rzeczy, ja np. głównie ogórki kons, cebulę, kukurydzę itp.
---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------
no, pewno mata co najmniej 1 telefon mniej, mnie z kolei za samochód zdziwiło to 100 zł - nowiuśki, niepsujny i na gaz? benzynę, ubezpieczenia samochodowe, naprawy, żarówki Ogon wliczył? 

|
bennzyna jest w punkcie dojazdy , 100 zł to opony,oleje i to co sie zepsuje, ubezpieczenie jest w oddzielnym punkcie  
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg
Zgadzam się z Polly i wyliczeniami - 4000 na 3 osobową rodzinę to mało, tzn starczy na wszystko co niezbędne do życia ale mało spontaniczności i kasy na wakacje, wypady, sporty, hobby itp.
Ostatnio tak liczyliśmy, żeby mieć luz i o nic się nie martwić byłoby fajnie mieć tak z 8000 zł. Ale o tym, żeby myśleć o własnym domu albo jakimkolwiek biznesie to zdecydowanie za mało.
|
nom...tylko jest tak (przynajmnie u mnie) ze jak jest wecej kasy to ja sie wsciekam ze sie rozchodzi no bo przeciez powinna zostawac jakos na koncie skoro było mniej i sie zyło to czemu jak jest wiecej to nie chce zostawac? albo uda sie ze zostanie..no ale wtedy trza i tak pasa zaciskac....tak jak z tymi nartami niby wypad na 1 dzien zeby pojeźdxic to pikuś....ale po 3 wyjazdach okazało sie ze na 4 juz kasy nie ma 
|
|
|