Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 12:52   #2571
Patrilla
Zakorzenienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
s_a_j mój młody też ma kolki, podaję mu teraz Delicol i Bobotic i uważam, że działają...młody nadal się pręży, a jak ma atak kolki, to trwa to max. godzinę, a wcześniej mieliśmy taką masakrę jak Ty...
Jak chcesz, mogę podac Ci namiary na b. dobrą pediatrę-gastrologa, która przyjmuje i w Poznaniu i w ZG, prywatnie, mojej koleżance pomogła. Ma bardzo trafne diagnozy i w związku z tym są do niej duże kolejki....
Moja pediatra twierdzi, że kolki trzeba przeczekac i nic nie zapisała, za to położna mi poleciła parę leków i je stosuję...Pediatra w dodatku stwierdziła, że mama powinna spac wtedy, kiedy dziecko śpi. ALe ja mam wrażenie, że Julek potzrebuje mniej snu niż ja! On w dzień nie sypia w cale, a w nocy czasem 7-9 godzin przesypia (budząc się co 2,3 godziny)...
W dodatku mamy problem, bo w dzień nie chce leżec w kołysce Chce byc noszony albo chociaż trzymany na rękach, więc ja nic nie mogę zrobi jak jestem sama...

A my dziś miesiąc kończymy Jutro będzie położna, więc zobaczę ile młody przybrał na wadze
Moja córka tak mało spała właśnie przez wzdęcia po boboticu probiotyku się unormowało U nas najlepiej na Polę działał sabsimplex i bobotic (one z tego co pamiętam mają najwięcej substancji czynnej) teraz daje jeszcze biogaję na razie z delikolem się wstrzymałam, bo podejrzewam, że mały ma te bóle na tle alergicznym ale strasznie szybko mu się problemy z brzuszkiem pojawiły + nie mogę sobie poradzić z jego łykaniem powietrza podczas karmienia

dziewczyny po cesarce ja jestem niemal 2 tyg po i nadal mnie dosć mocno boli (szczypie i ciągnie) i czuję jakby spuchnięty brzuch a jak sie Wasze brzuchy mają - pielęgnujecie je jakoś szczególnie??