Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy dzielą Nas kilometry...-ZNO cz.11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 15:18   #3854
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy dzielą Nas kilometry...-ZNO cz.11

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
Babcia no i zaczęłam..

ostatnio pisał kilka jakichś tam prac na polski i czekałam w tygodniu do 1.30 na niego aż skończy żeby pogadać chociaż z pół godziny.. a o 7 ja wstaje do szkoły.. to co mi powiedział ze idzie sie myc teraz i spać..
dobra może i ma dużo nauki, ambicje itp ale kurde on potrafi CAŁĄ noc sie uczyc albo spac godzine, albo w ogóle, isc do szkoly, wrocic, przespac sie, isc na trening, wrocic, umyc sie, zjesc i uczyc sie.. i tak w kółko..
a wekeend to siłownia treningi i co chwile łazi na wszystkie możliwe mecze z kumplami..
Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Nieeee, Ty jak ja
Bo my mamy obie dobre gusta
Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Powiedz mu, że nauka, szkoła, pasje są ważne, ale to nie wszystko. Życie prywatne też jest ważne. I da się to pogodzić. Można mieć i jedno i drugie.
zgadzam się ze zdaniem Czarnulki. Jednak wiesz, wg mnie nastała sytuacja w któej potrzeban jest rozmowa o tym czego oboje oczekujecie od siebie, od związku, ile możecie dać, ile chcecie otrzymać. Zaczyna to się robić jak u Wampirka. Ona całą sobą zaangażowana a on ? Ma swoje życie i chyba już nie ma w nim miejsca dla niej...
Uważaj, żeby u was tak się nie stało..

Ale jaja nie zauważyłam, że już nowa strona jest i odpisałam tylko na tą starą ;p

Byli u mnie rodzice z chrześniakiem
miło mi się zrobiło i lżej na sercu

Edytowane przez Babcia Jaga
Czas edycji: 2011-03-13 o 15:19
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora