Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 14:45   #2645
sylvutkowaa
BAN stały

Dot.: Nie przedłużaj włosów ringami!!!

Na zdjęciu nie wyglądają za ciekawie ale były przed procesem dochodzenia do odpowiedniego koloru ; ) i zdjece robione od razu po myciu . Po kilku myciach zrobiły się bardziej puszyste i wyglądały bardziej naturalnie

Ja mam włosy doczepione na ringi, mam je od grudnia trzymają się świetnie jednak odrosty dają się we znaki i muszę iść na podciągnięcie; ) Wypadły mi tylko dwa pasemka i wypadały pojedyncze włosy ale to dlatego że nie zakupiłam sobie specjalnej szczotki i włosia dzika, która jest najlepsza do przedłużonych włosów ; ) farbowałam włosy doczepione 3 razy bo niestety dziewczyna która mi doczepiała nie miała mojego koloru więc doczepione miałam blond i farbowane miałam na swój kolor ; ) Niestety nie pofarbowały się przy stickach bo to jednak silikon więc się nie pofarbowało . Mam na głowie 100 pasemek . Zapłaciłam 300 zł i naprawdę nie żałuję Teraz będę szła na podciągnięcie, ale chce sobie dokupić jeszcze 50 pasemek bo jak już mówiłam te są cienkie bo powyrywałam trochę włosów . Chcę te co mam teraz te 100 pasemek doczepić pod spód żeby nie było widać nie pofarbowanych sticków a od góry te 50 nowych nie zniszczonych od farbowania i prostowania

Naprawdę polecam dziewczyną doczepiane włosy ; ) Są świetne - moje się trochę znisczyły ale to od farbowania .. Napewno będę powtarzać proces przedłużania włosów jeszcze przez długi czas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienki i buty2.jpg (106,7 KB, 131 załadowań)

Edytowane przez sylvutkowaa
Czas edycji: 2011-03-13 o 14:49
sylvutkowaa jest offline Zgłoś do moderatora