Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIV
Wątek: Scent Bar XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 15:31   #4562
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A, to taka niesympatyczna blondynka z telewizji, która pisze romanse o białej kiełbasię?
nie, to taka niesympatyczna stara panna, która pisała romanse o pieczonych jabłkach i mamałydze

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Kamenie gratuluję mieszkania!
Może Polly w ramach nowej pracy zrobi Ci projekt?.
dzięki może i niech zrobi?
Pollyyyy, ile za projekt umeblowania dużego pokoju?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Albo o 6:30 Dziecko wstało, przyszło, poleżało z nami, potem poszło gdzieś, przysnęłam, znów przyszło... potem to już było po jakiejś 1,5 h, wołam ją, cisza, nagle słyszę, że się woda w łazience leje, idę, a tam dziecko całe uwalone w farbach plakatowych, ręce, nogi, piżama... Podłoga w jej pokoju pomalowana, no i jeszcze 2 'obrazy' na kartkach namalowane
...

A i jutro znów lekarz
to masz ciekawie ze swym dziecięciem
a tego lekarzowania szczerze współczuje, okropnie często mała choruje

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ja o 7.30 przy zaśnieciu o 6.00 - jets tak kiepsko że z choroby - bólu ogólno gardzielowego i wiecie no masakryzmu z tym związanego nei dało sie spac - i ja jak zwykle witam wiosne przez zamknięte okna - powiem to normalnie powiem to
KO KUFA !!!!!!!! jego mać !!!!!!

no a teraz muszę znaleźć pozytywy - - hmm posiedze w Barze, dobra resztę znajdę później

Cytat:

to samo - kropka w kropkę
jej

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

nom...tylko jest tak (przynajmnie u mnie) ze jak jest wecej kasy to ja sie wsciekam ze sie rozchodzi no bo przeciez powinna zostawac jakos na koncie skoro było mniej i sie zyło to czemu jak jest wiecej to nie chce zostawac?
pogrubione mnie nieodmiennie zastanawia

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Haaa, naiwna... Pogadamy za tydzień jak się napatrzysz
jasnowidz
gdzie ja miałam oczy jak oglądałam tę chatę, potrzeba jakby ciut więcej niż tylko malowanko

fogle będzie smęcenie:

odebrałam te klucze i mam doła jak sto pińdziesiąt, wściekła jestem na siebie że się zdecydowałam tak szybko i nie szukałam ideału, chata jest brzydka, bez klimatu, bez widoku z okna, beznadziejna i pusta, nie umiem i nie będę umiała jej sensownie zagospodarować i urządzić, i fogle to nie chcę się wyprowadzać

na pocieszenie piję sobie piwo
w lodówce jeszcze dwa i wszystko mi jedno

źle mi

niech mnie ktoś przytuli........

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Wróciłam Z Tamtej Strony :
Maja!!!!

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Czy punkcja w zaciszu domowym to dobry pomysł?
póki nie robisz jej sobie sama to chyba dobry

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
da rade, nawet dziś dał radę na zakupy pojechać i jak debil ostatni we wszystkim się przeglądał, sprawdzając czy bardzo widać opuchliznę
super że się dobrze goi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora