2011-03-13, 15:31
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
A, to taka niesympatyczna blondynka z telewizji, która pisze romanse o białej kiełbasię?
|
nie, to taka niesympatyczna stara panna, która pisała romanse o pieczonych jabłkach i mamałydze 
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg
Kamenie gratuluję mieszkania!
Może Polly w ramach nowej pracy zrobi Ci projekt?.
|
dzięki może i niech zrobi? 
Pollyyyy, ile za projekt umeblowania dużego pokoju? 
Cytat:
Napisane przez Spoora
Albo o 6:30  Dziecko wstało, przyszło, poleżało z nami, potem poszło gdzieś, przysnęłam, znów przyszło... potem to już było po jakiejś 1,5 h, wołam ją, cisza, nagle słyszę, że się woda w łazience leje, idę, a tam dziecko całe uwalone w farbach plakatowych, ręce, nogi, piżama...  Podłoga w jej pokoju pomalowana, no i jeszcze 2 'obrazy' na kartkach namalowane
...
A i jutro znów lekarz 
|
to masz ciekawie ze swym dziecięciem 
a tego lekarzowania szczerze współczuje, okropnie często mała choruje 
Cytat:
Napisane przez rachell111
ja o 7.30 przy zaśnieciu o 6.00 - jets tak kiepsko że z choroby - bólu ogólno gardzielowego i wiecie no masakryzmu z tym związanego nei dało sie spac - i ja jak zwykle witam wiosne przez zamknięte okna - powiem to normalnie powiem to
KO KUFA !!!!!!!! jego mać !!!!!!
no a teraz muszę znaleźć pozytywy - - hmm posiedze w Barze, dobra resztę znajdę później 
|

Cytat:
to samo - kropka w kropkę
|
jej 
Cytat:
Napisane przez Polly_
nom...tylko jest tak (przynajmnie u mnie) ze jak jest wecej kasy to ja sie wsciekam ze sie rozchodzi no bo przeciez powinna zostawac jakos na koncie skoro było mniej i sie zyło to czemu jak jest wiecej to nie chce zostawac?
|
pogrubione mnie nieodmiennie zastanawia 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Haaa, naiwna... Pogadamy za tydzień jak się napatrzysz 
|
jasnowidz 
gdzie ja miałam oczy jak oglądałam tę chatę, potrzeba jakby ciut więcej niż tylko malowanko 
fogle będzie smęcenie:
odebrałam te klucze i mam doła jak sto pińdziesiąt, wściekła jestem na siebie że się zdecydowałam tak szybko i nie szukałam ideału, chata jest brzydka, bez klimatu, bez widoku z okna, beznadziejna i pusta, nie umiem i nie będę umiała jej sensownie zagospodarować i urządzić, i fogle to nie chcę się wyprowadzać 
na pocieszenie piję sobie piwo 
w lodówce jeszcze dwa i wszystko mi jedno
źle mi 
niech mnie ktoś przytuli........
Cytat:
Napisane przez Maja102
Wróciłam Z Tamtej Strony  :
|
Maja!!!! 
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Czy punkcja w zaciszu domowym to dobry pomysł? 
|
póki nie robisz jej sobie sama to chyba dobry 
Cytat:
Napisane przez Florens
da rade, nawet dziś dał radę na zakupy pojechać  i jak debil ostatni we wszystkim się przeglądał, sprawdzając czy bardzo widać opuchliznę 
|
super że się dobrze goi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|