Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zaczynam od nowa-inaczej niż zwykle
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 15:59   #17
dagonia
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to dagonia
Dot.: zaczynam od nowa-inaczej niż zwykle

czesc , moja corka jest 12 dzien na Almased , IFaze stosuje tylko 3 drinki dziennie plus duzo wody . Schudla 5kg , twierdzi ze nie chodzi glodna , dobrze sie czuje i nie jest slaba . Pije drinki z mlekiem bo z woda tak jak inne dziewczyny pisza smakuje nie za dobrze . Ma do zrzucenia jeszcze 11kg aby do 60kilogramow dojsc, ma nadzieje ze do czerwca na tej diecie uda jej sie .Jutro chce jej kupic herbatke Almased aby sobie uroznaicila picie wody . Przed dieta nie oszczedzala sobie slodyczy , od 12 dni wytrzymuje bez slodkosci . Trzymam kciuki ze nia oraz wszystkim dziewczynom ktore chca zaczac ta diete. Jestem slodyczomanka , ale na szczescie nie mam za duzych problemow z kilogramami , tzn cos by tam moglo byc o 2 kilo mniej .Od 12 dni aby wesprzec corke w diecie nie kupuje nic slodkiego i sama tez nie jem , kupilam sobie owoce suszone i jak mnie przycisnie zjem pare na dzien . Balam sie ze bedzie gorzej , wiec dziewczyny mozna ograniczyc slodkosci i jedzenie , trzeba tylko troche samozaparcia . Powodzenia zycze wam
dagonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując