Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 21:26   #4114
pamfilia
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
ale też mi to pokazało, że ludzie potrafią kłamać, oszukiwać innych...zrozumiałam co to hipokryzja
Ojjjj tak

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Pam, ty chciałaś robić orzechem laskowym z Venity, mi ten kolor zupełnie nie podszedł, wyszedł bardzo ciemny, i zupełnie bez rudego połysku, taki jakiś matowy, dobrze że sie szybko zmył, bo dla mnie był nieciekawy

może na twoich włosach wyjdzie lepszy
Dobrze że mówisz poszukuję średniego brązu z rudym połyskiem, czyli na pewno odrzucam orzech laskowy

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Chatul, może nie zrozumiałyśmy się - mi chodzi o to, że cukier jest naczelnym przykładem, bo cukier jest dodawany do 95% różnych produktów gotowych których wiekszość ludzi nie jest w stanie wyeliminować. Cukier sporo zdrożał, to inne produkty też drożeją. No i na nim jest największa różnica. Wcześniej kosztował te 3zł, a teraz 7zł. Inne produkty mają "tylko" wzrost 1-2zł. Dlatego mówi się tyle o cukrze. Może wyraziłam się jasno, a jak nie, to już inaczej nie przetłumaczę.
Dokładnie, poza tym "uczepili się" tak tego cukru bo to jego dotyczą nowe unijne przepisy (które właśnie m.in. spowodowały wzrost cen) + zniszczone plony na świecie, inne produkty drożeją ze względu na VAT i rosnące koszty transportu (niektórych dotyczy też problem zniszczonych plonów) dlatego wzrosty są niższe niż w przypadku cukru.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Moja Kota tak kłaczy, że i tak jej futro jest wszędzie. Mimo codziennego odkurzania...
Do swojego pokoju kota nie wpuszczasz?

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
No jasne, teraz wszystkie chcecie miec "mojego" kota
Sorry ale jest taki zarąbisty, że nie powinnaś się dziwić
Taki własny prywatny tygrys
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora