2011-03-13, 21:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX
Cytat:
Napisane przez Rinaa
ale też mi to pokazało, że ludzie potrafią kłamać, oszukiwać innych...zrozumiałam co to hipokryzja
|
Ojjjj tak  
Cytat:
Napisane przez Mitonic
Pam, ty chciałaś robić orzechem laskowym z Venity, mi ten kolor zupełnie nie podszedł, wyszedł bardzo ciemny, i zupełnie bez rudego połysku, taki jakiś matowy, dobrze że sie szybko zmył, bo dla mnie był nieciekawy
może na twoich włosach wyjdzie lepszy
|
Dobrze że mówisz  poszukuję średniego brązu z rudym połyskiem, czyli na pewno odrzucam orzech laskowy
Cytat:
Napisane przez saming
Chatul, może nie zrozumiałyśmy się - mi chodzi o to, że cukier jest naczelnym przykładem, bo cukier jest dodawany do 95% różnych produktów gotowych których wiekszość ludzi nie jest w stanie wyeliminować. Cukier sporo zdrożał, to inne produkty też drożeją. No i na nim jest największa różnica. Wcześniej kosztował te 3zł, a teraz 7zł. Inne produkty mają "tylko" wzrost 1-2zł. Dlatego mówi się tyle o cukrze. Może wyraziłam się jasno, a jak nie, to już inaczej nie przetłumaczę. 
|
Dokładnie, poza tym "uczepili się" tak tego cukru bo to jego dotyczą nowe unijne przepisy (które właśnie m.in. spowodowały wzrost cen) + zniszczone plony na świecie, inne produkty drożeją ze względu na VAT i rosnące koszty transportu (niektórych dotyczy też problem zniszczonych plonów) dlatego wzrosty są niższe niż w przypadku cukru.
Cytat:
Napisane przez Chatul
Moja Kota tak kłaczy, że i tak jej futro jest wszędzie. Mimo codziennego odkurzania...
|
Do swojego pokoju kota nie wpuszczasz? 
Cytat:
Napisane przez szmyrk
No jasne, teraz wszystkie chcecie miec "mojego" kota

|
Sorry ale jest taki zarąbisty, że nie powinnaś się dziwić 
Taki własny prywatny tygrys
|
|
|