Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
I po Weekend-ie.
A było tak fajnie.
Wszystkim chorym dużo zdrowia.
Cytat:
Napisane przez anakazar
Ja byłam kupić ogrodzenie na taras.Miałam tylko się rozejrzeć,a kupić dopiero z tż,ale kupiłam i z głowy.Tż wróci ogrodzi taras i mała będzie mogła z domu wyłazić na dwór i nic jej się nie stanie ani nigdzie mi nie pójdzie.
|
Jakie to ogrodzenie kupiłaś bo ja też na taras muszę.
Aixa - sto lat dla Lenki  
Cytat:
Napisane przez anakazar
Cigi wiesz co?jeśli masz tam u siebie coś takiego jak flavo C Auriga to może spróbuj to-to jest serum z czynną witaminą C.Pomaga na zmęczoną cerę,rozświetla ją. Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa. Rozjaśnia, wygładza skórę i działa antywolnorodnikowo. Doskonała terapia dla skóry szarej, zmęczonej i zniszczonej słońcem.Jest naprawę dobre Pózniej jak mi ciut lat przybędzie to też sobię to strzele.
Szkoda,że Ciebie tutaj nie ma ,bo wtedy zamawiasz same produkty z naszych fajnych stron i robisz sobie takie serum sama w domu z taką różnicą,że płacisz nie 90zł,a 30zł.
|
To może dla takiej starej jak ja coś polecisz. Tylko że mnie wszystko uczula. Ale nie mam nic na twarzy tylkooczy mnie szczypią i łzawią.
To ja tak tylko wpadlam sie przywitać