2011-03-13, 21:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I
Cytat:
Napisane przez muron
truskawy! dzięki  To w małe truskawki b podobne do tego co kupiłam
jeszcze chciałabym kapelusik na lato w jakieś owoce, był w Smyku w arbuzy ale nie kupiłam:-(
|
słodkie te truskawy !!! też musze coś upolować na lato 
Cytat:
Napisane przez muron
jak nie ma potrzeby USG nie robią, zbadał mnie i ok. Następną kontrolę mam w czerwcu.
2 tyg ale nie znaczy, ze nie będziesz juz wiedzieć o ranie- miałam i w 2 mies. 3 dni z bólem, dni ze swędzeniem i kłuciem na zmianę pogody, albo po przeforsowaniu. Ale oczywiście to leciutki bólik w porównaniu z tym po. Nie wyobrazam mieć 2 raz CC, a normalnie rodzić bym i tak nie mogła, ale na razie nie mam w planach, pewnie się to nie zmieni...
|
ja nie wiem od czego to zależy hmm..... ja po cc nie czułam nic już 10 dni po porodzie !
wszyscy się dziwili że śmigam jak odrzutowiec ale mnie po prostu nic nie bolało, w szpitalu rozchodziłam wszystko!! zaparłam się i wiedziałam że muszę rozchodzić aby funkcjonowac i podczas gdy malutka spała w nocy ja łaziłam po salach na bojki wstawałam siadałam,schylałam kładłam sie itd bolało na początku okropnie ale z czasem coraz mniej i może dlatego teraz nic mi nie dolega ?
No już nie wspomnę o bliźnie, której szukałam w lusterku bo nie mogłam znaleźć taka niewidoczna jest 
Jestem bardzo zadowolona z CC
|
|
|