Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-14, 00:48   #810
bogus85
Raczkowanie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Dzien dobry mamusie,

Karenina, jak Andre sie czuje? Kurcze, ja nawet nie wiedzialam, co to sa afty, dopiero w googlach znalazlam.

Konspi, az mnie dreszcz przeszedl, jak przeczytalam o figurce. Trzeba miec oczy dookola glowy, a i to czasem nie wystarczy aby uchronic nasze maluchy.

Boli mnie brzuch jak na okres, juz 6 dni sie spoznia, zrobilam nawet test i nic. Dziwne to, ostatni raz jak bolal mnie brzuch, a okresu nie bylo, byl Oli

Zaczelismy chodzic z malym do parku z placem zabaw, gdzie jest mnostwo maluchow i organizowane mnostwo roznych zabaw. Polecam wszytskim, takie zabawy z innymi dziecmi. To jest nieprawdopodobne, jak bardzo moj synek sie zmienil w ciagu zaledwie kilku dni, jak duzo sie nauczyl od innych dzieci, jak bardzo do nich lgnie, obserwuje i nasladuje. Fantastyczne uczucie, widziec jak sie bawi z dziecmi w swoim wieku, a takze z dwu- i trzylatkami.

Hihihihi z ciekawostek: Elalank mi sie snilas

bogus85 jest offline Zgłoś do moderatora