Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-14, 07:55   #2593
muron
Zakorzenienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
słodkie te truskawy !!! też musze coś upolować na lato

ja nie wiem od czego to zależy hmm..... ja po cc nie czułam nic już 10 dni po porodzie !
wszyscy się dziwili że śmigam jak odrzutowiec ale mnie po prostu nic nie bolało, w szpitalu rozchodziłam wszystko!! zaparłam się i wiedziałam że muszę rozchodzić aby funkcjonowac i podczas gdy malutka spała w nocy ja łaziłam po salach na bojki wstawałam siadałam,schylałam kładłam sie itd bolało na początku okropnie ale z czasem coraz mniej i może dlatego teraz nic mi nie dolega ?
No już nie wspomnę o bliźnie, której szukałam w lusterku bo nie mogłam znaleźć taka niewidoczna jest
Jestem bardzo zadowolona z CC
rozchodzenie pomaga ale nie zmniejsza bólu. Ja choć nie mogłam nic przeciwbólowego to chodziłam najwięcej na oddziale. Ale myślałam, że umrę, każdy ma jakiś próg bólu, każdy organizm w innym tempie do siebie dochodzi

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora