Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 08:06   #2604
machaj
Raczkowanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

hej.. nie wiem czy dam rade was nadrobić... albo będę ciągle 10 str do tyłu..

z tego co pamiętam...
ta ana pytałaś jak tam włosy po waxie... zaczęły mi sie przetłuszczać po nim!! w ogóle ja nienawidzę myć włosów... są za długie plączą się ale tak poza tym to je uwielbiam

izazula- ja widziałam jeszcze te butki w sklepie obuwniczym na Piłsudskiego.. tam jest taki sklepik z butkami tylko dla dzieci... obok tego sklepu na piekarskiej przechodzę jak ide do szkoły ale jeszcze tam nie zajrzałam..

dziewczyny powiedzcie mi dlaczego miedzy cenami w sklepie a na allegro sa takie różnice.. chodzi mi o ciuchy z H&M... mierzyłam wczoraj bluzkę za 79,99 w sklepie a na all za 59,99zl... ?? tak sie zastanawiałam nad tym..

kurde mnie chyba znowu przewiało... znowu mam katar i kaszel.. a dopiero co mi przeszło tydzień spokoju i znowu się zaczyna...
ehh i tak myślę że najwyższy czas wybrać się z wizytą do ginekologa... chciałam iść na usg piersi... bo mi mała ostatnio tak z główki przywaliła że przez 3 dni mnie jeden cyc bolał i taki guzek mi się zrobił pod skórą ale już mi przeszło...

aaa cigi!! ja ci miałam pisać... mieliśmy ostatnio wykład z reumatolohgii... i facet mówił że teraz kobiety coraz szybciej zaczynają chorować... że coraz więcej kobiet po 30 przychodzi z zwyrodnieniami nadgarstków... Ty idz lepiej do jakiegoś reumatologa z tymi twoimi nadgarstkami! sprawdź to.. bo jeśli naprawdę się coś u ciebie zaczyna to trzeba to leczyć!! ja cię broń Boże nie straszę... raczej motywuję!
machaj jest offline Zgłoś do moderatora