2011-03-14, 09:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Napisane przez konspiracja
My dzisiaj byliśmy w z wizytą rodzinną, ale miala bardzo zły koniec, bo Staś się tak zagrzebał na jednym regale,że spadla na niego figurka z półki  ach, poryczałam sie oczywiście i mam dzisiaj dość wszystkiego. Tak malo trzeba... na szczęście skończyło się na guzie tylko, ale musiało go to strasznie boleć 
|
najważniejsze że nic sie nie stało 
Cytat:
Napisane przez bogus85
Zaczelismy chodzic z malym do parku z placem zabaw, gdzie jest mnostwo maluchow i organizowane mnostwo roznych zabaw. Polecam wszytskim, takie zabawy z innymi dziecmi. To jest nieprawdopodobne, jak bardzo moj synek sie zmienil w ciagu zaledwie kilku dni, jak duzo sie nauczyl od innych dzieci, jak bardzo do nich lgnie, obserwuje i nasladuje. Fantastyczne uczucie, widziec jak sie bawi z dziecmi w swoim wieku, a takze z dwu- i trzylatkami.
|
masz rację, dzieci od siebie szybko sie uczą i oczywiście tak jak piszesz - miło patrzec na postępy maluszka 
Cytat:
Napisane przez wywa
Witam poniedziałkowo,
trochę widzę naskrobałyście ( hmm, na chwilę zostawić Was same;-))
Teraz lecę do pracy, ale wieczorem postaram sie nadrobić. Wczoraj od obiadu do wieczora na dworze siedzieliśmy, zrobiłam chyba tysiąc zdjęć;-)
Dzisiaj myślę,że podjedziemy do mojej przyjaciółki, bo ona juz skoncxzyła budowę i posiedzimy na słoneczku. U nas już 11 stopni o tej porze, ciekawe co będzie później. Miłego dzionka życxzę.
|
w takim razie miłej pracy u nas też pogoda zapowiada się pięknie - już zaczełam robic pranie w związku z tym
|
|
|