2011-03-14, 09:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
dziewczyny napisałam do Czarnej87 i mi odpisała że dostaje 3 dzień prowokację ale nadal cisza. ordynator bierze ją jutro rano na porodówkę i dostanie kroplówkę. jeśli i to nie pomoże to podejrzewa że zrobią jej cc. Macie pozdrowienia i gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś
|
CZARNA TRZYMAM KCIUKASY  
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------
Cytat:
Napisane przez bosti
wpadłam na chwilkę, żeby wam powiedzieć, że w końcu rodzę  skurcze zaczęły się koło północy, nie da się ich pomylić z przepowiadającymi, od początku są o wiele silniejsze i bolesne. budziły mnie, potem zasypiałam. przed 2 juz były na tyle silne, że wstałam do kibelka, potem się położyłam i liczyłam co ile min. spac juz się nie dało. przed 4 poszłam pod prysznic - fajna ulga  jak suszyłam włosy wstał TŻ i zapytał, czemu to robie, ja że jedziemy rodzić, on czy mi się dni pomyliły, że dopiero we wtorek, a dziś przecież poniedziałek. no więc poinformowałam, że samo się zaczęło bez wywoływania  teraz mam skurcze co 4-5 min. dzwoniłam do kliniki, kazali przyjechać ok.6.30-7.00. no więc teraz sobie siedzimy i czekamy na dalszy rozwój sytuacji.
no to kochane trzymajcie kciuki, będę informować Eirene o rozwoju sytuacji
papa 
|
TRZYMAMY KCIUKASY  
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Cytat:
Napisane przez szymelka
Wanilia83
*kaalinaa*
Castia
Black_Angel86
kasiapruszkow
blackrose4u
Szara Myszka
Ewelqa1985
Natka3008
anika222
niutka1
agaaga89
Miamore999
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!! No i buziaki dla Waszych maleństw
Nie miałam czasu tu przebywać ostatnio, a Wy tu się mocno rozkręcacie - tyle dzieciątek nam przybyło - no pieknie!!! 
Przez ostatnie dwa tygodnie miałam ciągle kogoś w domu, więc nie było kiedy spokojnie usiąść i z Wami pobyć.
Moja Lenka rośnie jak szalona, cudna jest, jak każde dziecko swoich rodziców  Tata oszalał - powiedział mi, że mnie kocha a w niej to się właśnie zakochał  Nosiłby ją cały czas na rękach...
Mieliśmy troszkę przejść z bólami brzuszka - musiałam zrezygnować z wielu rzeczy, ale staram się pojedynczo wprowadzać i obserwować małą. Były i bywają też akcje typu zamiana dnia z nocą  .
Każdy dzień z Lenką to nowa przygoda, nie da się nudzić
A oto moja iskiereczka 
|
CUDOWNA   
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------
hEJ laseczki jak minela nocka ????
U mnie nie najlepiej,pol nocy nie spalam tak mnie bolal brzuch jak na @...co noc juz boli ale dzis to byla masakra tak bolalao...bebol twardy jak zloto...myslalam ze jajko zniose ...do tego jakos mi jest niedobrze.....kurde ale to meczace wszystko ....niby mam 6 dni do terminu ale moglabym rodzic 
A juz nie wspomne jak mn ie telepotalo...jak mloda sarenke wystawiona na mroz
Edytowane przez trzyrazyi
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:04
|
|
|