2011-03-14, 12:37
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Spora różnica wieku-bariera czy jednak nie?
Dzięki W sumie to wygląda tak: Ja coś do niego czuję, on raczej do mnie też..Tylko żadne tego nie mówi W Sylwestra mi napisał, że chciał mnie zaprosić, ale jest dla mnie za stary..A ja nie wyprowadziłam go z błędu..mogłam zaprzeczyć Ale tego nie zrobiłam, nie wiem czemu. Jakoś się bałam. A on teraz do mnie nie pisze..mamy coraz rzadszy kontakt. Wiem, że to moja wina. Bo za długo się zastanawiałam.. Nie wiem jak to by wyglądało między nim a mną;] on nie wygląda na tyle co ma, ale ja też wyglądam na mniej;] Nie jestem osobą, która pierwsza wyskakuje z uczuciami..Nie wiem jak mam mu dać do zrozumienia, że mi na nim zależy..albo żeby się dowiedzieć czy jemu też naprawdę nadal zależy na mnie. głupia sytuacja..
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------
Nie ma dziewczyny, kiedyś mi napisał, że myślał, że jest typem samotnika ale zaczyna mu kogoś brakować...Myślę o nim poważnie, skoro to tak długo przemyślam. Bo nie chciałabym go kiedyś zranić w jakiś sposób, tym bardziej że nie wiadomo jak by się między nami ułożyło, czy jednak byśmy pasowali do siebie (chociaż czasami mam wrażenie, że jesteśmy trochę podobni charakterami). Jestem spokojną, raczej rozważną dziewczyną. Moja koleżanka ma o 13 lat starszego i jest ok między nimi.
|
|
|