2011-03-14, 14:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Patriś nie byłaś w sql ?
Krysia to dobrze 
ja jutro mam prace z histy,w srode z wosu i mnie nie będzie, bo mam zwolnienie lekarskie na 3 dni!!! ;/ kuuuuuurwaa i dopiero za 2 tyg. będę mogła to napisać, z wosu chyba za 3 tygodnie a wtedy nie wiem czy nie są egzaminy, potem święta czemu ja się muszę rozchorować w tak nie odpowiednich momentach zawsze ?! i jeszcze nie mam żadnej oceny z wosu.
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
posprzątałam sobie trochę w pokoju, tzn ogarnęłam ten syf, w kuchni też, pozmywałam naczynia, pozbierałam zabawki psów, pozamiatałam trochę w kuchni, od razu sie lepiej czuje minimalnie.. chyba zloże tapczan, bo mnie denerwuje 
matka od 10 z siostrą, bo była z malym na szczepieniu, mam tego dosycccc zrobiłam sobie zupe, ale nie wyszła, cóż zdarza się. Nie wiem co zrobić na obiad, bo matka pewnie przyjedzie i powie, ze zrobimy cos z papierka, w ogóle nie mam na nic ochoty, bo mnie boli brzuch chociaż wzięłam 2 nospy i jest trochę lepiej już, wcześniej lezałam 3 godziny! i nic nie przechodziło. Bueeee, niedobrze mi
|
|
|