Dot.: Mieszkanie z rodzicami!!-teściami
cześć dziewczyny mam podobną sytuację,jestem w trakcie przeprowadzki do kawalerki bo teściowie oznajmili ze wracają do mieszkania,stało puste i zaryzykowałam bo większe itp i to był mój błąd!Pierwsza wizyta trwała miesiąc!wytrzymałam. Po 2 tygodniach znów przyjechała sama teściowa na 5 dni ok ale teraz oświadczyli że wracają na rok i są obrażenie że się wyprowadzamy.Oni są strasznymi materialistami ciągle wyciągają pieniądze od narzeczonego i on im daje! co odłożymy to potem na minusie on haruje po 12h a potem mamusia wszystko zabiera!jak tu nie stracić cierpliwości?I to nie to że nie mają co jeść!ostatnio wyciągli kupę kasy bo nie spłacali rat za samochód! dlatego kategorycznie postawiłam sprawę jasno albo zostajesz z rodzicami albo wyprowadzam się sam!Ona do tego jest straszna!!!!jak byli tu 3 tyg to doprowadzała mnie do płaczu!Kiedy wnuk że to pewnie moja wina i to mi powtarzała tak po 10 razy na dzień nie przesadzam ani trochę że jak kiedyś będę w ciąży to ona się do nas przeprowadzi i pomoże mi w wychowaniu(teraz na pewno,nie ruszę się z kawalerki póki dziecko nie zacznie chodzić )gdzie wychodzę,szłam pod prysznic to:gdzie idziesz, a dlaczego hehe maila spokojnie nie mogłam napisać bo zaraz było a gdzie ty taki piszesz! horror!!!!
Edytowane przez sarita
Czas edycji: 2011-03-14 o 18:29
|