Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ButterBear przygody z Graffiti Nails Isa Dory :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-14, 18:32   #2
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: ButterBear przygody z Graffiti Nails Isa Dory :)

JAKA PANI TAKI PIES?!

Witam Was ponownie

Dzisiaj postanowiłam zaprezentować Wam wzorek inspirowany pewnym czworonogiem A konkretnie moim własnym psiakiem

Z góry uprzedzam, że kiepski ze mnie fotograf, więc zdjęcia mogą pozostawiać wiele do życzenia

Poniżej prezentuję swoją małą łapkę z psim wzorkiem

Lakier bazowy, to lakier z mojej wcześniejszej kolekcji, gdyż kolory IsaDory wybrałam raczej ciemne. Lakier pękający, to IsaDora All City Brown, czyli brąz czekoladowy. Na paznokcie nie nałożyłam nabłyszczającego IsaDora Top Coat, aby efekt pozostał matowy.

Zarówno podkład, jak i cracker, mają grube pędzelki, z którymi nie spotkałam się w przypadku lakierów innych firm, ale muszę przyznać, że jest to wygodne. Dwa szybkie pociągnięcia i paznokieć jest gotowy! Co również bardzo ważne, lakier IsaDora wysycha w mgnieniu oka, więc nie ma obawy, że po chwili wzorek ulegnie zniszczeniu, jak tylko przypadkowo czegoś dotkniemy.
Trochę wprawy wymaga jedynie malowanie crackerem. Trzeba szybciutko pomalować paznokieć tak, aby nie wymagał zbyt wielu poprawek, bo wtedy możemy zepsuć efekt popękania... ale dla chcącego nic trudnego

Pierwsze podejście do lakierów IsaDora Graffiti Nails uznaję za bardzo udane! Byle tak dalej!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (80,5 KB, 164 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (55,9 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (54,8 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (49,7 KB, 69 załadowań)

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2011-03-14 o 22:09
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora