2011-03-14, 20:15
|
|
Zakorzenienie
|
~*IsaDora Graffiti Nails oraz Wonder Nail Wide Brush*~ na paznokciach Ijii!
Witajcie Wizażanki,
dzięki producentowi marki IsaDora oraz naszemu kochanemu serwisowi wizaż.pl mam przyjemność zaprezentować Wam lakiery do paznokci firmy IsaDora z kolekcji Wonder Nail Wide Brush oraz najnowsze odkrycie i hit nadchodzącego sezonu lakiery
Graffiti Nail Top.
W ciągu najbliższy dwóch tygodni będę opowiadać Wam o mojej przygodzie z wyżej wymienionymi produktami.
IsaDora
Firma IsaDora w swojej ofercie posiada szeroką gamę lakierów do paznokci Wonder Nail Wide Brush. Mogą być wykorzystane solo, jako piękna ozdoba paznokci, oraz stanowią one bazę pod lakiery Garffiti Nail Top.

Garffiti Nail Top to propozycja firmy na nadchodzący sezon. Dzięki jednemu pociągnięciu pędzla uzyskujemy na paznokciu fantastyczny i ciekawy wzór graffiti.
W sprzedaży dostępne są następujące kolory.

W mojej tajemniczej, przyniesionej przez kuriera paczce, znalazły się następujące produkty:

GRAFFITI NAIL TOP w kolorach:
806 Subway Green
611 Muddy Water
809 Latte Queen
WONDER NAIL WIDE BRUSH w kolorach:
702 Blue Jeans
710 Mauvement
810 All City Brown
Do zestawu lakierów kolorowych dołączony został bezbarwny lakier WONDER CARE TOP COAT.
Wszystko to w ślicznej, delikatnej torebeczce, oraz w towarzystwie małego upominku od firmy IsaDora przybyło do mnie w minionym tygodniu.
A już jutro, pierwsza odsłona Kolorystycznych Wariacji z IsaDora na moich paznokciach.
Czas edycji: 2011-03-14 o 20:06
|
|
|