2011-03-14, 21:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Cytat:
Napisane przez Malla
W panierce?
Kurczak - nie trzeba liczyć, samo się wyświetla po kliknięciu na ilość postów w wątku w subskrypcjach lub na liście wątków.
|
Magia.
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna
to nie ja policzyłam, tylko Wizaż  . Jak wejdziesz np na stronę "wizazowe społeczności" (patrz u góry) to przy naszym wątku zobaczysz liczbę postów (5000 i coś tam). Po kliknięciu- pokazuje się ilość postów. A jak klikniesz na "spinacz" przy tytule wątku, to zobaczysz same załączniki
To samo zobaczysz, jak zauważyła błyskotliwa Malla, w subskrypcjach, ale Kasza jest na chorobowym, więc nie ma AŻ TAK podzielnej uwagi.
Idę zmywać gary, bo TŻ wraca
Co do drugiej części - proponuję Ollę, bo jest odpowiednio stara wiekiem i stażem
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------
ćśśśśśśśśśśśśśśśś.
W sumie to by się zbiegło, więc nazwijmy to kurczakiem przed i ciążowym 
|
wymiękam.Boję się.
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka
kobiety nie licytować się tu tylko brać się za nowy wątek, bo wpadnie mod(ka) i zamknie i sam(a) nam otworzy drugą część. z racji tego, że ja w miarę "świeża" i nawet poza rankingiem  to się nawet nie wychylam, ale są tu staruszki weteranki więc do roboty!
Kasza daj dobry przykład 
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------
ooo jest Olla, może uratuje sytuację 
|
Muszę???
|
|
|