Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-14, 21:06   #5013
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
W panierce?

Kurczak - nie trzeba liczyć, samo się wyświetla po kliknięciu na ilość postów w wątku w subskrypcjach lub na liście wątków.
Magia.

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
to nie ja policzyłam, tylko Wizaż . Jak wejdziesz np na stronę "wizazowe społeczności" (patrz u góry) to przy naszym wątku zobaczysz liczbę postów (5000 i coś tam). Po kliknięciu- pokazuje się ilość postów. A jak klikniesz na "spinacz" przy tytule wątku, to zobaczysz same załączniki
To samo zobaczysz, jak zauważyła błyskotliwa Malla, w subskrypcjach, ale Kasza jest na chorobowym, więc nie ma AŻ TAK podzielnej uwagi.
Idę zmywać gary, bo TŻ wraca

Co do drugiej części - proponuję Ollę, bo jest odpowiednio stara wiekiem i stażem

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

ćśśśśśśśśśśśśśśśś.

W sumie to by się zbiegło, więc nazwijmy to kurczakiem przed i ciążowym
wymiękam.Boję się.

Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
kobiety nie licytować się tu tylko brać się za nowy wątek, bo wpadnie mod(ka) i zamknie i sam(a) nam otworzy drugą część. z racji tego, że ja w miarę "świeża" i nawet poza rankingiem to się nawet nie wychylam, ale są tu staruszki weteranki więc do roboty!
Kasza daj dobry przykład

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

ooo jest Olla, może uratuje sytuację
Muszę???

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora