Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna idzie radosna, niech żadna dostawa nie bedzię żałosna - 38 część
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-14, 22:32   #243
Irja
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna idzie radosna, niech żadna dostawa nie bedzię żałosna - 38 część

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość

nie było do mnie nic w zeszłym tygodniu z Sigmy

ale dzisiaj dzwoniłam i zamówiłam raz jeszcze

ciągle czekam też na info z Covry odnośnie balerinek...

będę w domu środa/czwartek to już powinnam wszystko ogarnąć, jak macie do mnie coś ważnego, to proszę o pw
Bethie, czekamy na Ciebie

Cytat:
Napisane przez astaaa Pokaż wiadomość
mnie raz koleżanka opowiadała, która pracowała jako telemarketerka, że dopóki im nie powiesz 3 razy "nie", to dotąd będą Cię męczyć. mają taki scenariusz specjalny do prowadzenia rozmów
Niektórzy nie trzymają się tego i gadają do upadłego jak jest się spolegliwym, słucha ich i jest grzecznym, to niestety będą namawiać do skutku. Moja mama zawsze do końca słuchała, grzecznie mówiła, że dziękuje i to kilka razy, a oni swoje. W końcu nauczyliśmy ją z tatą, że jeżeli nie powie stanowczo "nie", to się nie odczepią.
Ja rozumiem, że to jest ich praca i że tak muszą, bo moja przyjaciółka kiedyś również pracowała call center, ale kurcze, niektórzy naprawdę są za bardzo upierdliwi, chociaż tacy najwięcej osiągają

Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość
a ja bym właśnie chciała z takimi ramionami i smokingowym wykończeniem. podobno coś takiego było w sisley, ale cena zaporowa
ja bym chciała taki przód (tylko jednorzędowy) i takie ostre zakończenie "kołnierzyka"?