Dot.: Nature Millenaire YR- w zamian 26 perf. do wyboru: Nu,Less Belles,Dune,Black Or
Cytat:
Napisane przez Cacharel
Wreszcie cos na temat
Oczywiscie NM jestem zainteresowana jak najbardziej. Rozumiem ze chcialabys i jeden i drugi. Przejzalam twoj watek i ewentualnie w rachube wchodza omnia i noa. Z twojej wish listy mam rowniez kilka firmowych probek: N. Rodriquez, V.Westwood, Angel Pivonie, posiadam rowniez nowa miniaturke Nebliny 7.5 ml.
Od ciebie interesuja mnie probki Holy Smoke, Rain i obie YR i odlewka Patchouli i Dolce Vita. Nie wiem jak sie na to zapatrujesz i co jestes sklonna wymienic
Mam nadzieje ze sie dogadamy
|
Nie koniecznie musiałabym brać oba zapachy. Prada Amber mam w domu własną flaszkę i ewentualnie wzięłabym ją na zapas. Najbardziej zależy mi na Black Orchid bo mam Black Orchid Voile de Fleur. Prawdę powiedziawszy to jestem skłonna oddać Nature Millenaire, Omnię i Noa w zamian za zestaw Prada i Black Orchid Uratowałabyś mnie kochana bo tych dwóch flaszek tak naprawdę nikt nie chce ode mnie a Nature Millenaire nie bardzo mi podchodzi. Wreszcie bym się wymieniła na coś co lubię i dobrze znam. A próbasy i odlewki też Ci dorzucę a Ty mi dasz te co wymieniłaś łącznie z miniaturą Nebliny. Pasuje? Mam tylko nadzieję że obie flaszki są oryginalne i świeże.
Edytowane przez 201610111032
Czas edycji: 2011-03-14 o 22:08
|