2011-03-14, 22:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Cytat:
Napisane przez kafuniax
Ponawiam pytanie, czy znacie coś sprawdzonego na zatoki?
|
parówki i inhalacje -warto dodać kilka kropel olejku aromatycznego np. eukaliptusowego lub sosnowy.
pij duzo goracych napoi to rozrzedza wydzieline
Pij gorące herbatki ziołowe z kopru włoskiego lub kozieradki.
gorace kompresy na twarz mozesz je robic ile chcesz tak długa az poczujesz ulge
niby liscie brzozy pomagaja taki listek sie przykłada na czoło i sie z nim 2 dni chodzi ponoc pomaga ale ja nie wiem
kup Euphorbium to roztwór do nosa mozesz tez spróbowac kupic ibuprom zatoki mi pomogły
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------
Cytat:
Napisane przez evean
koleżanki polecają bardzo- sinupret -ziołowe ale ponoć skuteczne
ja tylko na chwilę
u nas jednak nie trzydniówka bo gorączka wróciła
39,2  lekarz niestety zaordynował antybiotyk bo za długo to już
trwa
nie muszę pisać że mega marud i zero jedzenia 
jak ja to przetrwam????
|
oj dasz kochana rade : teraz juz bedzie tylko lepiej
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------
Cytat:
Napisane przez Curly81
No i się obudziła    .G łaskałam po głowie,spiewałam i nic nie pomaga.Płaczę i woła mnie.Wyciąga ręce bym ją wzięła jak wejde do pokoju.Koszmar.Nie wiem co mam z nią zrobić by spała w łozeczku.Nie może codziennie spac w naszym łóżku.Tak płacze,że aż się krztusi  .Nie mogę tego słuchać i pewnie znowu sie skonczy na tym,że bede z nią spała.
|
jest niby ksiazka zasypianie bez płaczu ale nie znalazlam jej w necie do sciagniecia jak tylko mi sie nawinie dam ci linka i poczytamy
|
|
|