Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-14, 23:14   #201
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie jest tak źle, to po prostu solidne przeziębienie, ale może być gorzej. Dał mi tyle wolnego, bo stwierdził, że pracoholizm trzeba leczyć
a leki masz?
i w sumie dobrze że Cię wysłał na zwolnienie, przecież sama byś nie poszła. ciekawe tylko co/kto Cię skłoniło/ł do pójścia do lekarza?

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość

Dziewczynki, to co z tym piwem jutro? Może coś koło 5 skombinujemy
nieeee ja jutro nie mogę!

Cytat:
Nooo a pójdź do kibelka na dwójeczkę z obrażeniami tyłka i ręki
fakt, trafne spostrzeżenie

Cytat:
Napisane przez Sydziuchna Pokaż wiadomość
dziewczyny....
napisałam tak, bo ... dziś jadąc tramwajem podsłuchałam rozmowę dwóch facetów i ręce mi opadły, ponieważ stwierdzili,że dziewczyna która ma 24 i więcej lat jest dla nich starą panną !!
miałam napisać żartobliwie ,ale coś nie wyszło
tiaaaaa a oni ok.40stki z brzuszkiem zawsze będą uważali że zasługują na 20stkę
wg tego myślenia ja też jestem starą panną o czym usilnie nie daje mi zapomnieć moja mama

Cytat:
Dlatego moja historyczka często w ciągu roku robiła lekcje o historii najnowszej przy byle okazji z nią związanej.
dla niej, ja mimo klasy humanistycznej też nie bardzo miałam opracowaną najnowszą a tak na prawdę jest ona najciekawsza. co mi tam po starożytnych Egiptach, Mezpopotamiach i innych dinozaurach jak człowiek nie wie co zdarzyło isę 50 lat temu

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
Ja ostatnio w szkole pytalam 13 latkow czy 23 to dla nich starość ( akurat tak wyszlo przy dziele literackim) i trzeba było zoabczyć ich miny bo nie wiedzieli co powiedzieć ( tzn dla nich staro ale chcieli być mili):P tylko jeden sie glosno przyznal ze 23 to starość;p
jak miałam 13 lat to myślałam tak samo

Cytat:

Ależ ja się z nimi zgadzam Mam już staropanieńskie przyzwyczajenia, co czyni mnie trudniejszą do zdobycia. Niech się księciuniu na wieżę wdrapuje, sama na konia nie wskoczę
wykończysz mnie! padłam ze śmiechu

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
O czym jest ten Czarny Czwartek? Wygrałam bilety i zastanawiamy się na co iść...
PRL-grudzień 1970r. po drastycznych podwyżkach komuchów wybuchły strajki; największe w stoczni w Gdańsku i Gdyni. 16.12 poszła informacja żeby ludzie przyszli na następny dzień do pracy, bo zostały podpisane porozumienia, a 17.12 nad ranem jak ludzie wysiadali z pociągów i szli do stoczni czekały już na nich czołgi i MO- Polacy- komuniści zaczęli strzelać do niewinnych Polaków..... ot typowe dla czerwonych....
bardzo dobry film
edit: gdzie wygrałaś?

potrzebuję pożyczyć dobrą książkę i to jeszcze w tym tygodniu
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora