Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam 20 lat i nigdy nie pracowalam...czuje sie z tego powodu "gorsza"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-24, 13:46   #1
Judytka2
Rozeznanie

Mam 20 lat i nigdy nie pracowalam...czuje sie z tego powodu "gorsza"

Tak jak napisalam w watku- nigdy nie pracowalam. Chodzi mi o jakakolwiek prace. Moje kolezanki niektore pracuja np.na weekendy, na wakacje w restauracji, w sklepie itp.Njaczesciej dlatego ze maja malo pieniedzy i chca dorobic. Ja jeszcze nia mialam takiej potrzeby. Moja mama twierdzi ze nauka najwazniejsza. ja tez tak mysle ale mimo tego czuje sie z tym zle.... Mam 20 lat. Nie mam zadnego doswiadczenie. moje kolezanki juz wiedza jak to jest w pracy.Bedzie im latwiej pozniej w zyciu tak mi sie wydaje. Skoncyzlam technikum. Teraz ide na studia dzienne i zaoczne dodatkowo. Ale zazdroeszcze tym ktore nie poszly na studia i pracuja w jakims biurze.maja swoje pieniadze.Czuja sie samodzielnie. beda miec doswiadczenie. Czuje sie gorsza z tego powodu.

A jak to jest z tym u Was? Czy moze w wieku 20 lat tez nie mialyscie zadnego doswiadczenie w pracy?? Jak sobie z tym poradzilyscie. Pocieszcie mnie troche
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując