Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymioty, sikanie, kupa..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 12:36   #1
patusia1230
Raczkowanie

GG do patusia1230

Wymioty, sikanie, kupa..

Witajcie mam problem i nie wiem co zrobić. Mam suczkę jakiej rasy? sama nie wiem mieszanka buldozka francuskiego z niewiadomo kim ... Śliczna sunia ale problem jest taki ze jest strasznie złośliwa. Problemów jest kilka oto kilka z nich może się ktoś wypowie bo ja tracę cierpliwośc..

Jak ktoś idzie do toalety sie wysikać stoi pod drzwiami piszczy, drapie za chwile znika i cisza. Jak się wyjdzie z toalety wchodzi się w całą fontannę jej moczu na podłodze.. :/
Robi kupę w kolorze dywanu centralnie na dywanie jak to możliwe? Dosłownie kupa-kameleon. Ostatnio wdepłam gołą stopą w 2 kupy Wychodzi normalnie na dwór dość często wiec tego nie rozumiem.. po prostu mam dywan beżowo brązowy a ona w miejscu beżu robi jasną kupę a w miejscu brązu brązową? Jak to jest możliwe? bo ja nic z tego nie rozumiem..
Jak ktoś zostawi ją dosłownie na sekundę w pokoju (ona wie że na łóżko się nie włazi dopóki jej nie zawołamy nauczyła się) ale jak się tylko ją zostawi samą na sekunde chociaż to potrafi zrobić za przeproszeniem kupsko i siki na calym łózku..

Normalnie jak sie z nią siedzi to nic nie zrobi złego.. czasem po prostu nie zdąży ... ale popusci tylko i to na podłodze więc nie ma problemu bo sie zetrze..

To się tyczy złośliwości natomiast jeśli chodzi o wymioty to
2 dni temu zauważyłam, że zaczęła wymiotować po prostu od tak ni z tąd ni z owąd.. ale także zauwazylam , ze moja mama w ciagu 10 dni jak bylam we Włoszech dokarmiała ją ogromną iloscia jedzenia (jak dla mnie bynajmniej) tu mieseczka zupki tam miseczka jej karmy dodatkowo kisle jej robila i inne ✂✂✂✂✂✂✂y dla ludzi :O bo twierdzi ze pies jak czlowiek jesc musi.. ona teraz jak mały świniak wygląda, nawet ładna taka utuczona troche ale czy nic sie jej nie stanie? i w kwesti wymiocin.. Wlazi ludziom na łóżka w domu i rzyga gdzie popadnie.. wszystkim czym popadnie a wczoraj to zjadla po prostu A i w ogóle to 2 razy jakiś czas temu jak to zrobiła to po ziemniakach bo dopadła skórke z ziemniaka moze jakies uczulenie ale tym razem nie miala mozliwosci.. nie zjadla nic co jej nie dawalismy.. tylko to co dalismy jadla.. to nie pierwszy raz bo raz juz to zaobserwowałam 5 miesiecy temu jak zrobiła to ze 3 razy na moją kołdrę było to wtedy takie szaro białe jak ptasia kupa wyglądało smród niesamowity i także to zeżarła swoją kupe też potrafi wcinać o co tu chodzi?

Ps. Shiva ma jakiś rok, dostała cieczkę 2 tygodnie temu, swoją pierwszą.. może to ma jakiś wpływ na jej zachowania i reakcje organizmu?
patusia1230 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując