2011-03-15, 15:48
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
a ja wam powiem, ze zdecydowanie wolę facetów ginów i może kiedyś zmienię zdanie i pójdę do kobiety ale na razie to na pewno nie tym bardziej, że z obecnego jestem mega zadowolona i pomimo tego ze trochę kasuje to wolę go. Chociaż na początku też mówiłam że nigdy do faceta, zapisałam się do kobiety na pierwszą wizytę ale ona miała jakiś wypadek losowy i zastępował ją kolega potem cały czas chodziłam do facetów, niestety miałam torbiel więc się nachodziłam po nich, ze teraz nawet stresu nie mam jak wchodzę na ten fotel, przez jakiś czas chodziłam do babki ale jak mi robiła cytologię to poza tym miałam wrażenie, ze dla niej ilość jest ważna. Dzień dobry, hop na fotel, sprawić ból i do widzenia 
A wiecie co ja też zawsze jak leże na kozetce i mam robione USG bo mój lekarz przy każdej wizycie sprawdza, nawet zanim byłam w ciąży, to w momencie kiedy on sprzęt ubiera patrzę przed siebie albo na ścianę bo kiedyś po prostu mnie taka głupawka ogarnęła że jeszcze wychodząc z gabinetu się dusiłam ze śmiechu 
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
|
Kurcze ale ci urósł no i mam apetyt na sernik, chyba zahaczę w drodze do domu o jakiś sklep i kupię wszystko co mi potrzebne i też sobie upiekę
|
|
|