Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Popłakałam sie z bezradnosci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 17:06   #1
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite
Exclamation

Popłakałam sie z bezradnosci

Chyba wszystkie moje watki was wkurzają. przepraszam. Sytuacja jest taka, że ok. grudnia zaczelam miec bole w ookolicach wyrostka potem ustalo. W ferie wrocil promeniujac na udo. Potem minal. Lekarz mnie badal powiedzial , ze jest ok. W moczu mialam liczne bakterie, ale podobno nie zagrażają mi. Wykryto u mnie też anemie. W tą niedziele wieczorem gorączka 38. Potem ostra chrypa i odwodnienie, objawy grypy. Bol taki zimny jajnik wyrosteek powrocil promieniujac na pepwk caly bok i okolice ledzwiowe oraz na udo az do kolana.Lekki bol przy siusianiu. Poszlam dzisiaj do tego samego lekarza . Wszytko powiedzialam. Zajela sie tylko moim gardlem nawet nie zbadala brzucha NIC! przepisala kolejne leki jakies na mocz i kaszel... A ja tu cierpie z bolu i niewiem co robc Moja maa z wszystkie leki z 2 miesiecy wydala ponad 300zl a krucho u nas z kasa a leki nic nie dzialaja tata powiedzil ze zobi prywatnie posiew moczu a jak cos to zaplaci za urologa . Mam 15 lt i 52wzrostu jbc . Dajcie wskazówkę BLAGAM ja tu placze bezradna serio!

. .
ChocoWhite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując