|
Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.
cześć dziewczyny nie wiem co mam zrobic dostałam z urzędu celnego kolejny dokument:
......................... ............. ......................... .Dnia...................
UL....................... ..........
......................... .............
Oświadczenie
Świadomy odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań wynikającej z artykułu 233 kodeksu karnego oświadczam, iż biorę pełną odpowiedzialność za przesyłkę AWB...................... ................
Przesyłka jest kierowana do mnie i będzie wykorzystywana przeze mnie w celach prywatnych. Zawartością w/w przesyłki jest: ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .
Przeznaczenie towaru to: ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .
Oświadczam również, że wartość zadeklarowana na fakturze w kwocie ........... jest prawidłowa i zgodna z ceną którą zapłaciłem nadawcy przesyłki.
Zobowiązuję się również pokryć wszelkie należności celno-podatkowe.
chodzi o to że faktura jest na inna cene niz płaciłam w rzeczywistości co mam zrobic? która cene podac ta co na fakturze?
|