2011-03-15, 18:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Napisane przez Spoora
Teraz nie będziemy do Ciebie mówić Ewusia, tylko Szefusia 
|
dopsz 
Cytat:
Napisane przez Spoora
Ta każdy tak mówi, a potem... zostaje szefem
|

Cytat:
Napisane przez Polly_
ale wiecie co? dzieki temu testowi zdiagnozowałam moj problem z robotą  , bo robota jest niby dopasowana jak w pysk strzelił, ale nie spełnia wymogu zmiennych warunków pracy  ja na prawde tego potrzebuje  siedzenie za kompem mnie zabija  w kolejnej robocie (o ile taka bedzie) spróbuje sie juz na wstępie tak ustawic zeby mi dawali latanie po urzędach   , a wiekszosc osób tego nie cierpi ,więc nie powinno byc problemu z tą fuchą dla mnie  mogłabym jeszcze budowy wziąć  to juz wiekszy fun błocko,kalosze i brudni panowie o posturze drwala
|
jesteś idealna każdy by Cię wziął 
Cytat:
Napisane przez Anetuniaa
A jeśli chodzi o mój wynik to ja nie chcem być mechaaaanikieeem 
|

wyszło Ci dokładne przeciwieństwo mnie 
Cytat:
Napisane przez Polly_
mnie sie chyba nigdy nie zdazyło oddzwonic  , wychodze z załozenia ze jak sprawa pilna to dzwoniący sam zadzwoni
|
ja też rzadko oddzwaniam tzn ze służbowego telefonu tak, bo tak wypada, ale z prywatnego to sporadycznie 
Cytat:
Napisane przez gryx82
A ja już myślałem, że se pomyślałaś: "Pfff! Mam się skusić na taką tandetę?!"
|

zaraz odpisuję 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Uwaga! Co Gryxowi wyszło, no kto zgadnie?
Umiejętności: Matka Kangurzyca
Cechy: Matka Kangurzyca
|
już po tym siostrzeńcu można było poznać ze tak będzie 
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Przyszły Mąż Ewusi (z blazą): Moja żona... Moja żona z zawodu jest dyrektorką 
|

właśnie go poinformowałam z kim ma do czynienia (jakby się jeszcze kiedyś dziwił ze się rządzę w domu )
zaraz też będzie test robił 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Legenda do fotki: "Spacerujesz sobie podczas wakacji z dziewczyną spokojnie po plaży, ale zawsze znajdzie się jakiś palant, co ci humor spieprzy" 
|
o rany 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Nie wiem, co robić- Wojtka nie ma. Widzieliście, jak wygląda mieszkanie- balkonu brak, czy to możliwe, że nie ma żadnego pomieszczenia gospodarczego?
chyba mnie czeka rozmowa z tymi sąsiadkami, ale wolałabym się podeprzeć jakimś prawem mieszkaniowym...
może Wy coś wiecie?
Ja się dziś zryczałam już z bezsilności 2 razy, a trzeba działać...
|
kurcze Ju, nie dziwię się, też bym ryczała chyba nie wiem co Ci poradzić...
|
|
|