2011-03-15, 18:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
hahahh jest taka stronka http://piekielni.pl niestety nie da się odnośnika dać ale jaka śmieszna historia hahah
Jestem pracownikiem infolinii dla klientów jednej z sieci komórkowej i odbieram zgłoszenia o rożnych problemach.
Tego dnia w wyniku globalnej awarii, klienci którzy ustawili sobie "Granie na Czekanie" mieli pozamieniane utwory. Awaria wydawała się nawet zabawna, dzwonie do kolegi a tam "Kocham Cie a kochanie moje", u mnie melodia z "Titanica". Klienci dzwonili żeby się dowiedzieć co się stało, przepraszaliśmy, wyjaśnialiśmy, rozmowy były przyjemne, nikt się specjalnie nie obrażał.
Do czasu aż zadzwoniła rozkrzyczana pani, która przedstawiła problem następująco:
- Co się tam u was dzieje, to jest skandal, absolutnie karygodne, co wy sobie w ogóle myślicie!!! Prowadzę zakład pogrzebowy, to jest poważna instytucja, kiedy klienci do nas dzwonią, to zanim się połącza słyszą w słuchawce marsze żałobne, za to zapłaciliśmy, tak miało być. A dzisiaj klienci dzwonią i co słyszą? Wie pan co? Klienci dzwonią i słyszą "Będę brał cie w aucie".
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------
Cytat:
Napisane przez madzius90
Kolejna cudowna wiadomość 
U Ł. w pracy zwalniają ludzi, i On zostaje jako jedyny elektryk, więc teraz ciągle będzie miał dyżury, czyli będzie ciągle uziemiony w domu, bo w każdej chwili może dostać telefon, że jest jakaś awaria i będzie musiała jechać 
Co jeszcze do cholery? 
|
Kochana to nie jest do końca zła wiadomość... Powinnaś się cieszyć, że On zostaje i ma prace dodatkowo, że Jego nie zwolnią
|
|
|