2011-03-15, 19:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Cytat:
Napisane przez poprostu
Jestem pracownikiem infolinii dla klientów jednej z sieci komórkowej i odbieram zgłoszenia o rożnych problemach.
Tego dnia w wyniku globalnej awarii, klienci którzy ustawili sobie "Granie na Czekanie" mieli pozamieniane utwory. Awaria wydawała się nawet zabawna, dzwonie do kolegi a tam "Kocham Cie a kochanie moje", u mnie melodia z "Titanica". Klienci dzwonili żeby się dowiedzieć co się stało, przepraszaliśmy, wyjaśnialiśmy, rozmowy były przyjemne, nikt się specjalnie nie obrażał.
Do czasu aż zadzwoniła rozkrzyczana pani, która przedstawiła problem następująco:
- Co się tam u was dzieje, to jest skandal, absolutnie karygodne, co wy sobie w ogóle myślicie!!! Prowadzę zakład pogrzebowy, to jest poważna instytucja, kiedy klienci do nas dzwonią, to zanim się połącza słyszą w słuchawce marsze żałobne, za to zapłaciliśmy, tak miało być. A dzisiaj klienci dzwonią i co słyszą? Wie pan co? Klienci dzwonią i słyszą "Będę brał cie w aucie".
|

Cytat:
Napisane przez Gosia
Kochana to nie jest do końca zła wiadomość... Powinnaś się cieszyć, że On zostaje i ma prace dodatkowo, że Jego nie zwolnią
|
Gosiu, oni sami nie zwolnią Ł., bo jest zbyt dobrym pracownikiem- już kiedyś pisałam.
Z kolei Ł. powiedział, ze jeżeli tak będzie to On składa wypowiedzenie, bo już od trzech lat tyra za pięciu i dalej nie da się tak wykorzystywać
Nie dziwię się wcale 
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------
Cytat:
Napisane przez tikki85
Jednak wolę biały stanik a nie taki brzydki szary. Musze kupić wybielacz  .
Madziuś, czyli Twój Ł tez nie ma za ciekawie
Gosia jaka historia 
|
Też wolałabym szary 
Oby wybielacz sobie poradził 
Szkoda gadać :/
Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2011-03-15 o 19:02
|
|
|