Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 20:05   #4573
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

princi co to za jakies wiosenne przesilenie?wilgoc cie dobija?? pomysl, ze u mnie jeszcze lod i snieggg
Renessme podpisuje sie pod dziewczynami, nie jestes wyrodna matka, jak rano nei moge sie schylic , zeby buty wciagnac, jak do metra ide na raty, jak sie budze 5 raz w nocy bo siku bo zgaga , jak sie zzbolu zginam bo mala kopnie w zebro to tez mam dosyc i psiocze na ciaze nie jestes sama
moriaa..... no to jutro bedziesz taka happy jak ja w neidziele!!! daj znac to tez bede jutro wozkiem po domu robic wycieczki i bede sie z toba laczyc w radosci, jeju ciesze sie za ciebie!!

Siasiek niezly ten twoj Czarus,maly madralinski szkoda tylko ze kubki do mycia
Anulinka gratuluje udanej wizyty!najwazniejsze, ze masz sie nie przejmowac nereczkami! ja mysle, ze moja zosia tez sie tak ciagle przekreca bo sie wypycha i wypycha
Eweska fajowe to lozeczko. ja tez dzisiaj jadlam rzodkiewki!!
spice ja nie mowie o bazie tylko o tym wpieciu w aucie co w niektorych autach jest w standardzie
fotelik kosztowal 600 PLN, baza 560 czy jakos tak, a ten maly dzyndzel do auta kosztuje 120 zl

http://www.google.no/imgres?imgurl=h...1t:429,r:4,s:0

ide sie wykapac, zeby zmyc siebie dzisiejsze nerwy

Lolus doczytalam ze i ty sie dzisiaj nie przejmujesz juz i optymistycznie przyjmujesz szyjke! i dobrze , nei jest taka krotka! caluje mocno!

odezwe sie jeszcze przed snem

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora