Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek- cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 19:19   #4608
catttt
Zakorzenienie

Dot.: Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
misyslipy, ekscentryczne... przykro, że się nie udało... ale głowa do góry... następnym razem będzie lepiej

ja zaczynam się rozglądać za jakimś małym autkiem no i w miarę tanim bo póki co nie pracuję a studiuję więc oszczędna muszę być...
co radzicie? fiesta, astra, corsa??
Corsa
A ja właśnie jechałam Golfikiem moim kochanym
Jade przez las, a ktoś z naprzeciwka miał długie więc TŻ mówi: Ty też mu włącz! No więc włączyłam, koleś z naprzeciwka wyłączył, ale ja nie umiałam, i jechałam na długich, więc on mi też po długich, w końcu wyłączyłam
Początki bywają śmieszne. Po prostu w Corsie się inaczej je wyłączało. Przynajmniej tak mi się wydaje

Ekscentryczna, misislipy dacie radę następnym razem! Juz wiecie jak to jest i teraz będzie o wiele łatwiej.
Już wpisuję ten 1 kwietnia,
Ekscentryczna
tylko nie próbuj nas oszukiwać że nie zdałaś

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez jomic Pokaż wiadomość

catttt- pytałaś czy kupiłam olejek. Otóż nie. Za cholerę nie wiem który to. Dlatego pytałam czy na półce z dziecięcymi rzeczami stoi. JEst seria babydream - mleczka, szampony itp a olejku niet. Chyba, ze stoi a ja nie wiem, ze to on.
W najblizszym czasie omijam rosmanna szerokim łkukiem - za dużo $ ostatnio tam zasotawiłam
to TEN

właśnie go nakładam na kłaczki

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-03-15 o 19:20
catttt jest offline Zgłoś do moderatora