2011-03-15, 22:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XIII
Cytat:
Napisane przez Ily
karateczka000 , dziekuje bardzo  co do tych kromek racja , ale owsianka mi strasznie nie smakuje :P Być moze dlatego , ze jadłam ją z jogurtem naturalnym i smak okropny . Dzis spróbuję z mlekiem i mandarynkami , mozna to polac miodem czy cos slodszego ??
|
powiem Ci szczerze, że nie rozumiem jak owsianka może nie smakować, naprawdę, ja uważam owsiankę za coś przeeepysznego a z jogurtem naturalnym wprost kocham ale ludzie mają różne smaki przecież
spróbuj w takim razie ze zwykłym mlekiem, dodaj mandarynkę, może trochę kakao, albo cynamonu, posyp migdałami, jeśli będzie za mało słodkie to miód, moze jakaś konfitura niskoslodzona
zajrzyj sobie na wątek o owsiankach, tam jest multum różnych pomysłów na owsianki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512066 
to moze jak na prawdę nie przejdzie u Ciebie owsianka na śniadanie spróbuj jogurt naturalny, dosyp siemię lniane i otręby i do tego wkrój gęsto różne owoce, kiwi, mandarynkę, jabłko, gruszkę, pomarańczę, banana czy to tam jeszcze chcesz, będzie słodko i pożywnie
za dużo kromek chleba nie jest za dobre - tak mi się wydaje
Czas edycji: 2011-03-15 o 22:04
|
|
|