2011-03-15, 22:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ParóFka tu , ParóFka tam ... czyli trzecią część rozmów Nocnych Marków roz-po-c
Cytat:
Napisane przez asik175
Ta monica to dobra dziolcha i ona na boki nie łazi...
więc nie kuś
ja jako samiec alfa moge robić co mi się żywnie podoba i póki ona jest moją dziefczyną a inne tylko kofankami to dla niej jest ok 
moja obecna kofanka - yoanka nawala z leksza (chociaż była tu wczoraj - to wiadomość dla monica bo się pytałas ostatnio co u niej to jak nadrobisz wątek to się dowiesz  ) i zjawia się wyrywkowo a Mary jest tu prawie non stop 
muszę pomyśleć
niuiunia zdaj potem relację jak się baba nalatała 
|
To że robisz co chcesz jako samiec alfa to nie znaczy że nie ranisz mojego serduszka
Cytat:
Napisane przez niusiunia20
ostatnio zauważyłam, że jakoś tak wieczorami- nocami nie przesiaduje na wizażu. jestem tak wykończona tymi praktykami, że z braku sił chodzę około 11 spać.nie normalne to jest u mnie, także ja zmykam, mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni, bo inaczej nie będę pasowała do tego forum.
dobranoc parufeczki moje
|
dobranoc. I skoro skończyłas praktyki to liczymy na ciebie na wizażu, że będziesz nas częściej odwiedzać. Ja właśnie zaczęłam 4 browarka. Zlewaja mi się literki w klawiaturze.
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Mary Louu
nie dość że jestem leniem to jeszcze molem internetowym 
od dziś będę rzadko tu wchodziła
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------
aż się boję jakie rachunki za prąd przyjdą
bo ja od rana do wieczora mam włączonego kompa - ale to przyzwyczajenie z akademika , tam tak każdy ma 
|
U mnie komp chodzi od rana do późnej nocy, ostatnio bojler i czasem prodziż i mam około 200zł za prąd.
|
|
|