Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ParóFka tu , ParóFka tam ... czyli trzecią część rozmów Nocnych Marków roz-po-czy-nam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 22:44   #327
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82
Dot.: ParóFka tu , ParóFka tam ... czyli trzecią część rozmów Nocnych Marków roz-po-c

Cytat:
Napisane przez asik175 Pokaż wiadomość
Ta monica to dobra dziolcha i ona na boki nie łazi...
więc nie kuś

ja jako samiec alfa moge robić co mi się żywnie podoba i póki ona jest moją dziefczyną a inne tylko kofankami to dla niej jest ok
moja obecna kofanka - yoanka nawala z leksza (chociaż była tu wczoraj - to wiadomość dla monica bo się pytałas ostatnio co u niej to jak nadrobisz wątek to się dowiesz) i zjawia się wyrywkowo a Mary jest tu prawie non stop
muszę pomyśleć

niuiunia zdaj potem relację jak się baba nalatała
To że robisz co chcesz jako samiec alfa to nie znaczy że nie ranisz mojego serduszka
Cytat:
Napisane przez niusiunia20 Pokaż wiadomość
ostatnio zauważyłam, że jakoś tak wieczorami- nocami nie przesiaduje na wizażu. jestem tak wykończona tymi praktykami, że z braku sił chodzę około 11 spać.nie normalne to jest u mnie, także ja zmykam, mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni, bo inaczej nie będę pasowała do tego forum.
dobranoc parufeczki moje
dobranoc. I skoro skończyłas praktyki to liczymy na ciebie na wizażu, że będziesz nas częściej odwiedzać. Ja właśnie zaczęłam 4 browarka. Zlewaja mi się literki w klawiaturze.

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
nie dość że jestem leniem to jeszcze molem internetowym
od dziś będę rzadko tu wchodziła

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

aż się boję jakie rachunki za prąd przyjdą
bo ja od rana do wieczora mam włączonego kompa - ale to przyzwyczajenie z akademika , tam tak każdy ma
U mnie komp chodzi od rana do późnej nocy, ostatnio bojler i czasem prodziż i mam około 200zł za prąd.

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora