Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przytyłam :(
Wątek: przytyłam :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 23:06   #1
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Angry

przytyłam :(

Hey. Coraz bardziej ostatnio łapię doła. Coraz częściej dowiaduje się od ludzio, że jestem w ciąży. Co nie jest prawdą.Fakt zmieniłam się ostatnio. Jakieś 2 lata temu z 60 kg przy wzroście 168 cm przytyłam do 84 w tej chwili i waga rośnie. . Ostatnie 10 kg w ciągu kilku miesięcy, nie wiem dokładnie, bo nei miałam wagi.
Ja już sama nie wiem z czego to. Kurcze jem tyle co jadłam, tak bynajmniej mi się wydaje. Cały czas wmawiam sobie, że to przez to, że choruje. Choruje na WPN i Hashimoto w okresie niedoczynności. Nie miesiączkuję od sierpnia 2010 r. I póki co jeszcze jakieś 2 miesiące to potrwa, bo endokrynolog zabronił mi brać jakiekolwiek tabletki hormonalne. Przyjmuję euthyrox i pabi-dexamethason. Wydaje mi się że sterydy teraz nieźle mi pędzą wagę. A przed tem przez tabletki anty, a w szczególności Syndi 35, których okazuje się, że nigdy nie powinnam przyjmować... A brałam je przeszło rok.

Powiedzcie czy przez moje problemy zdrowotne mogłam tyle przytyć? Lekarz mówi, że niby nie powinnam aż tyle. Ja już nie daje rady. Zaczęłam brać tabletki cidrex plus ale nie widzę żadnego efektu. Waga i tak poszła w górę. Myślę nad tabletkami apefit podobno są dobre. Nie moge zabrać się do ćwiczeń. Poćwiczę tydzień i przestaję. Wiem moja wina. Dieta to już w ogóle odpada. Nie dam rady wytrzymać.

Kolejny problem to ciuchy. Teraz mam ogromny problem z ciuchami. Zeby coś fajnego dostać na siebie to jest dla mnie katorga. Czy ciuchów w rozmiarze 44 -46 nie ma dla młodych osób.

Nie wiem czego od Was oczekuje w sumie.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując