Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 08:02   #886
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Dzien dobry mamusie

Wczoraj mialam was nadrobic ale jak poszlam usypiac Kamilke tak sama zasnelam i obudzilam sie dopiero jak Tz o 22 wrocil z pracy

aga kurteczka super

gocha Wojtuś śliczny ale zadowolony

A wczoraj moja siora przywiozla dla Kamilki plaszczyk na wiosne z reserved dla za niego 90 zł ale jest sliczny taki niebiesciutki teraz musze jej jeszcze jakas kurteczke na codzien poszukac.

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Wreszcie przebiła nam sie trójka lewa górna, prawa tez juz inko inko i powinna byc to mamy juz 13 zabków

A powiedzcie mi ile jest wszystkich zabków u dzieci??

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Konspi my zaliczyliśmy guza dzisiaj i to jakiego wyrzuty sumienia mnie zeżrą bez reszty. Bo to troche z mojej winy...
Ja na guzy stosuje masc arnikowa smaruje zaraz po udezeniu i guz nie wychodzi a jak wyjdzie to po posmarowaniu zaraz znika. Polecam

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2011-03-16 o 07:56
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora