Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Areobik+dieta 700kcal+ BIO CLA= efekty?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 09:37   #1
onnass
Przyczajenie

GG do onnass

Areobik+dieta 700kcal+ BIO CLA= efekty?

Hej babki Kilka razy w zyciu udało mi się schudnąć, raz dzięki wycofanej już meridii, zelixie (sporo), potem dzięki diecie Dukana (krótkotrwale bo nie doprowadziłam jej do końca). Mam 21 lat, 166cm wzrostu i w swoim życiu ważyłam już 69kg (najwięcej) a najmniej 53kg. Teraz ważę 61,5kg i chciałabym znów ważyć 54-55kg. Podejmowałam kilka prób ponownego odchudzania ale bez meridii już tak łatwo nie jest. Jestem bardzo leniwa i moim hobby jest jedzenie- straszne, wiem. Nie wiem jak jest z moim metabolizmem, bo ze mną jest tak że kilka dni a nawet tydzien potrafie żreć jak leci, po nawet 3tys kalorii, a potem kilka dni 1000kcal np. No więc teraz, na wiosnę wzięłam się za siebie. Zapisałam się na aerobik, 5 razy w tygodniu, zaczęłam brać BIO CLA (6tabletek dziennie) i nie zjadam dziennie więcej niż 700kcal. Dziś jest mój trzeci dzień trwania w swoich postanowieniach i jestem zachwycona aerobikiem (byłam na zajęciach fat burner, hi-step), wychodze z nich mokra jakby ktoś wylał na mnie wiadro wody. Jeśli chodzi o jedzenie to jem głownie owoce (jabłka) jogurty z otrębami, sałatki z sałaty lodowej, marchwi z ciutką sosu 1000 wysp, dołożę również chude mięso drobiowe. Oczywiście wiem, ze za chwilę dostanę odpowiedzi, że zbyt rygorystyczna dieta, że nie dostarczam potrzebnych składników w diecie, ja to wszystko wiem, ale mimo wszystko będę w tym trwać I teraz pytanie moje jest takie: czy ktoś ma być może podobne doświadczenia? Może ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie jakich efektów i kiedy mogę się ich spodziewać? Jak narazie -1,5kg (ale to woooda) i mega poprawa samopoczucia.
Cel 2 : 56 kg
Cel ostateczny: 54 kg
Cel wymarzony : 50 kg
onnass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując