Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 10:51   #3114
aga-6
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam za sobą już kilka kolejnych rzeczy W niedzielę byliśmy na ostatnich naukach Odebraliśmy obrączki, i mam biżuterię w środę idziemy spisać protokół
bardzo ładne obrączki

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja byłam na naukach na staszica. 2 weekendy i wszystko załatwione o ile ktoś tak podchodzi do tematu, jeśli nie to tez jest w porządku ogólnie księża nie gadają jakby nie wiedzieli o co chodzi. co jeszcze było nas tam okolo 30 par wieć gorąco i parno nie ubierajcie się za ciepło pierwszy weekend to spotkania z księdzem ale w większości z panią psycholog....
Podpowiedzcie mi jedno czy jak byłam chrzczona w tym samym kościele co biorę teraz ślub to muszę do spisania protokołu wcześniej brać odpis chrztu??
parafia, w której byłaś chrzczona ma pełną dokumentacje więc jeśli bierzesz tam ślub nie musisz mieć odpisu. Odpis jest potrzebny gdy chrzest i ślub są w innych parafiach.

Cytat:
Napisane przez Lotta_ Pokaż wiadomość
Witajcie,
Włączając się w temat dotyczący transportu bardzo proszę o radę ....
Czy któraś z Was wypożycza autobus MPK żeby przewieźć gości z kościoła na wesele? Rozważam pomiędzy MPK a firmą przewozową dysponującą busami.
Zastanawiam się jak tę kwestię rozwiązać, bo zależy mi na tym, żeby wszystkich gości przewieźć w jednej turze. (Nie chciałabym żeby ci pierwsi musieli czekać na pozostałych - byłam na takim weselu i niemiło to wspominam). Jeśli pomysł z autobusem nie wypali, to pozostaje jakaś firma przewozowa. Od kościoła do sali weselnej jest niedaleko, bo niecałe 2,5 km. Czy myślicie, że jakaś firma będzie zainteresowana takim zleceniem?

Nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę doczekać się TEGO dnia!! U nas, przyjdzie już za niecałe 5 miesięcy!
Ja właśnie jestem świeżo po poszukiwaniach, firm jest spora, radzę dzwonić i pytać. Różnice w cech są znaczne, też kwestia ilości km i ilości osób.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Mój TŻ rezerwował jakiś czas temu, więc ok 2,5 -3 m-ce przed ślubem i część firm przewozowych nie miała wolnego terminu/autokaru na ten termin. Więc im wcześniej tym lepiej.
Ja zarezerwowałam wczoraj a ślub w sierpniu i tak jak mówi Monika już teraz spotkałam się w dwóch firmach z brakiem terminu.
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora