2011-03-16, 10:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
Napisane przez Caltea
Archinto, masz moje  .
A ja myślałam, że tylko mnie przytrafiają się takie idiotyczne choroby  (kręcz, gęglon czy genglon, zespół chorobowy wraz ze szczękościskiem przy dolnych zębach mądrości itp  ). Współczuję Ci kręczu, bolesna przypadłość. W nocy ciężko odwrócić się z boku na bok; a wstać to jeszcze gorzej bo nie da się dźwignąć głowy. Kiedy mnie dopadł (głupiutką 16-latkę  ), to pomyślałam, że to na pewno guz mózgu  . Moja fantazja nie zna granic  .
Udźce   , przepraszam ale skojarzyły mi się z baraniną  .
Co do ubranek - też na razie nie kupuję. Wydaje mi się, że mam sporo czasu  .
|
Widzisz- nie jesteś sama- tez mnie kręcz dorwał w okolicy 16 roku życia- na studiach to juz osiągnęłam apogeum No i właśnie wtedy wyszło, ze to nerwy robią swoje. Po studiach, w zasadzie, miałam może ze 2 delikatne epizody. W sumie było 5 lat spokoju A teraz , tak jak na studiach, mysle ciagle pozytywnie, ale widac podswiadomosc robi swoje 
Udźce u baraniny powiadasz. No cos w tym jest- najpierw zarosłam jak sarna (ale zaszalałam i wydepilowałam się ), teraz rozrastam sie jak baranina Ale tak powaznie- jestem niskiego wzrostu i ogolnie szczupła, ale te uda to zawsze moją zmorą były- kupowanie spodni to porażka 
Dzięki kochane za kciuki- 3majcie mocno i nie puszczajcie póki się tu ne zgłoszę 
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
Cytat:
Napisane przez 19natka88
Miałam iść dzisiaj na badanie krwi ale nie mogłam z łóżka wstać  Za to w końcu się wyspałam dzisiaj 
|
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło- przynajmniej jestes wypoczęta
|
|
|