Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam doła :(
Wątek: Mam doła :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 10:33   #5
Anka4455
Zakorzenienie

Dot.: Mam doła :(

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Ale... masz doła, bo nie umiesz "upolować" faceta? przestań szukać, sam się znajdzie
Może przestań wiecznie myśleć jak Ci źle? jakiś wolontariat w hospicjum czy szpitalu? Albo schronisku? Zobaczysz ile tam cierpienia.
Ciesz się tym co jest!

Nie ma co się mazać o byle co, ciesz się że zdrowa jesteś
nie chodzi tylko o "upolowanie" faceta tylko o to czemu tak jest podobam się samym idiotom czy zboczeńcą ale właśnie starszym od siebie
po 2 chodzi o to że nic w życiu mi nie chychodzi wszystko czego sie dotknę zawsze się .... nie wiem czemu tak jest i to mnie dobija

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Eowyn0 Pokaż wiadomość
Nie ma co szukać chłopaka na siłę zobaczysz, że sam się znajdzie i to w takim momencie, kiedy nawet nie będziesz się tego spodziewać. Bo im więcej o tym myślisz, tym na pewno się gorzej czujesz. Podejrzewam, że w związku z tym, że nie masz faceta, myślisz, że to z Tobą jest coś nie tak,że jesteś nieatrakcyjna itp. Uwierz w siebie tak jak mówiła poprzedniczka może zapisz się na jakieś dodatkowe zajęcia? Może tańce? Albo wybierz się gdzieś z koleżankami- do baru, dyskoteki. Umaluj się, ubierz ładnie i przede wszytskim się uśmiechaj- to dużo daje
Powodzenia!
tak chętnie bym sie wybrała z kimś gdzieś tylko problem w tym że ja nie mam nikogo co prawda jest jedna koleżanka tyle ze młodsza mnie to w niczym nie przeszkadza ale ona nie ma czasu bo szkoła nauka itd. więc siedze sama w domu ...
Anka4455 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując