Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 10:35   #892
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
no u nas jak na razie tylko ja kicham i prycham i poki nie mam goraczki i dobrze kontaktuje, to jestem w pracy, ale problem polega na tym, ze ostatnio pare ludzi zwolnili, bo... za czesto chorowali... a ja na razie jestem na okresie probnym, wiec tym bardziej moge byc na odstrzal

U malza biora najpierw na rozmowe, ktora tak naprawde jest dosc dziwna...

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
glupio zapytam... masz jakikolwiek olejek eteryczny w domu? (najlepszy bylby lawendowy, ale kazdy inny tez moze byc - wszystkie maja dzialanie przeciwbakteryjne i przyspieszajace gojenie ran) Jesli tak, to smaruj co jakis czas to skaleczenie czystym olejkiem i pod plasterek

A do lekarza to bym poszla dopiero jakby opuchlizna ni schodzila przez jakies 2 dni, albo gdyby zaczelo sie cos paprac. Bo to rownie dobrze moze byc drzazga, albo Andre moze gdzies paznokciem zahaczyl.

I glowa do gory, bedzie dobrze

Wcale nie glupio, cos ty... Ja sie raczej niezbyt inteligentnie zapytam czy olejek koperkowy jest eteryczny... bo to jedyny jaki mam....

Poczekam jeszcze, poobserwuje jak tam to bedzie wygladac...oczywiscie André podejmuje ostre proby pozbycia sie plasterka...

Wiem, ze bedzie...musi byc....tylko troche jestem juz zmeczona tym wszystkim...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora