2005-04-16, 14:16
|
|
Zakorzenienie
|
Re: Krakowianki- co sądzicie o Galerii kazimierz?
ha ja też w końcu odwiedziłam Galerie, niezła powierzchnia, ale faktycznie jakoś tak łatwo stracić wątek gdzie się szło 
jest pare skelpów do których zazwyczaj zagladam - i tu są w jednym miejscu więc miło,
natomiast H&M mnie rozczarowało - byłam pierwszy raz tym sklepie, nie znalazłam nic co by mi się spodobało, tzn może by się i spodobało ale ceny... moim zdaniem zbyt wysokie co do jakości,
zaskoczyła mnie natomiast niezwykła uprzejmość sprzedawców - już dawno sie z tym nie spotkałam,w co drugim sklpeie służyli pomocą bardzo chętnie i życzyli miłego dnia
NIestety gorzej u nich z językami obcymi. Pani w Deichmannie zupełnie nie rozumiała o co chodzi pewnej Niemce, która najpierw po niemiecku bardzo porstym językiem prosiła o mniejszy rozmiar, potem po angielsku a nawet na migi, a pani stanęła z rozłożonymi rękami i mówiła do niej "nie rouzmiem", hehe ulżyłam w cierpieniu i pomogłam, ale wydaje mi się że mogliby przeszkolić te sprzedawczynie - żeby potrafiły wykrzesać z siebie ze dwa zdania po angieslku, zwłaszcza że w Krakowie obcokrajowców co chwilę się spotyka,
a wracając do cen, no nie wiem czy to ja jestem dziwna (czy może taka biedna) że wydanie 70 zł za bluzeczkę to dla mnie za dużo ?? zważwszy że bluzeczka nie jest superpowalająca i po kilku praniach do niczego się nie nada ??
no nic napewno jeszcze się do galerii jeszcze wybiore, ale poczekam na wyprzedaże
|
|
|