2011-03-16, 11:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja 23 lata, On 43. Nasz związek i brak akceptacji.
Cytat:
Napisane przez emylkaZ
Poznałam go poprzez mojego kolegę z klasy z LO, jest jego bratem. Potem spotkaliśmy się przypadkiem na pewnym festiwalu muzycznym, i tak to się zaczęło. Może to zabrzmi banalnie, ale łączy nas miłość do muzyki. Oboje gramy na instrumentach i jest to ważny element naszego życia. Lubimy te same filmy, mamy podobne poglądy, dużo rozmawiamy ze sobą, lubimy tak samo spędzać czas itp. Jeśli chodzi o jego związki, to powiem tak... Był z dziewczyną kilkanaście lat, planowali ślub, ale ona zginęła w wypadku już jakiś czas temu. On to bardzo odchorował. Wiem to również z opowiadań jego znajomych. Miał potem jakieś przelotne znajomości, ale z nikim po tamtym zdarzeniu nie był zbyt długo, poza mną teraz. Moje przyjaciółki go poznały, ale tak na prawdę to znają go tylko z widzenia. Argumenty moich znajomych są takie, że on jest za stary, że to jest za duża różnica wieku. Moich rodziców tak samo, ciągle mi o tym gadaja, nie moge spokojnie zajść do domu, bo wiem, że znowu będzie gadka na ten temat. 
|
A juz myslalam, ze watek bedzie o tym, ze facet ma zone i/lub dzieci. Wiele Was laczy, nie przejmuj sie tym co mowia inni. Wiek nie jest najwazniejszy.
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------
Cytat:
Napisane przez maksikola
Skoro on jest wobec Ciebie w porządku i nie masz wątpliwości czy być z nim, to nie przejmuj się ludzmi. To Twoja sprawa, a ludzie i tak będą zawsze wtykali nos w nie swoje sprawy. Jest przecież dużo związków z taką różnicą wieku i dają radę.
A Twoi rodzice go widzieli? doszło do spotkania? Bo jeśli nie to może jak z nim porozmawiają to być może go nawet polubią.
On nawet nie jest rozwodnikiem, jest bezdzietny więc jest duża szansa że Wam się uda. Życzę Szczęścia.
Mnie zawsze fascynowali starsi faceci-no może nie aż tak... ale to każdego indywidualna sprawa.
|
 Zgadzam sie.
|
|
|